Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner vx 125 (200vxr) i Gilera Runner 180 sp
Perica1510:
nisam kupio ni od marka ni od tog lika kom je marko prodo nego od auto kuce nipon vec kad ste tolko navrli a cijena je bila super povoljna
steeef:
znači u par mjeseci promjenil 3+ vlasnika..
za kolko ga je kuća kupila i prodala ako budeš i ti zaradil na njemu s ovom cifrom :)
nebitno za temu al spaunica i pol :icon_thumright:
Perica1510:
ak vas bas zanima pitajte marka i šoša oni znaju kolk sam da a šoš je je bio samnom i vdio kolko sma ga platio to sto je tri vlasnika promjenio kakve to veze ima sa stanjem skutera kodmene je je pola godine i super je sve na njemu mozete doc svi vi majstorcine i gledat kolko očete psto izgleda na ovom forum sam ja konj i glupan i lazem da sam ga malo platio posto sam novi na forum pa odma eo ga jos jedna budala
steeef:
znaš kaj majstorčino..nije jednom bil kod mene taj skuter i vjerujem da znam bolje i više o njemu nego ti,ok?
a drugo,ako si ti švercer kaj to znači da sve znaš?
ko i svrha ove teme je da nabiješ postove pa da potrpaš oglase,ko i svrha tvog prijavljivanja na forum..
boli mene uvo za tvoj skuter..znam kaj mi je rekel glavonja kolko je dobil za njega i toe to.a sad ako ko kaj laže,sebe laže.
a to kaj si se ti našel uvređen s tim kaj sam komentiral cijenu i kolko je promjenil vlasnika,to je do tebe.
Perica1510:
ma da je ga je neznam za kolko para i kome prodo ja znam kolko sam ga paltio i kome ,ak vam smeta sto sam se uopče predtsvaio i regisitrio na forum okej eo od danas ak budem imo sta od skutera zadrzacu zasebe i dobro nemoram se ja tu prepirat snikim i natezat ko zna vise nek me obrisu sa foruma i dobro ,a švercerom sebe nazivaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju