Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner vx 125 (200vxr) i Gilera Runner 180 sp
Perica1510:
skuter je bio savršen nije se imalo sta rec i anc zamjerku na njemu akd je kao nov bio i svaki servis je uveden u servisnu knjizicu ,tu prometnu sma imoa sa 16 god isao iz skole kuc i auto mi oduzeo prednos slomio nogu,ruku i sto pica boca uglavnom 4 mjseca nisam hodo neg me vozali od terapije do terapije od onda ko sova izbekeljim oči kad se vozim,sr je ditech bio al bio je pre ljep i išao odlicno
Perica1510:
imao sm jos pun k**ra* skuter al nikad prije se nisam registririo an neki forum svaki skuter sam radi gušta kupio i prodo ne zato sto se raspado il nest bilo neisppravno neg neznam ni ja sma razlog dode mi tak da prodam i kupim nest drugo malo za promjenu zato i sad ova dva skutera prodajem u super su stanju oba i akd prodam kupicu neki motor il neki skuter opet kaki mi se svidi
Grale:
Koji je setup bio na ditechu?
Perica1510:
malossi klip cilindar gusani,usisne lamele malossi,varimota,deltu,kompjuter ili cdi kako god ga vi zovete je bio isto malossi ,remen,technigas auspuh i ensjecam se vise jos nekih sitnica je bilo jos ,kasnije nakon udes i akd sam se oporavio kupio sam jendu citavu apriliu sa neispravnim motorm i svoj motor nabacio eo slike kak je kasnije izgledo
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Perica1510:
ispricavam se sto brljam tak u pisanju rano sam počeo slavit valentinovo i slike vald vam tak odgovaraju tak mi zasad najlakse stavit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju