Tehnički kutak > Styling skutera

Diy RPM metar ?

<< < (2/5) > >>

Dinac:

--- Citat: hac - 29 Lipanj, 2008, 13:10:36 ---naručiš kod mene koso ili stage 6 ,550 kn.........imaš i koso okrugle sa kazaljkom i digitalne,čak su nešto malo jeftinji.......ja sam radio davno jedan digitalni i dosta skupo izađe ak hoćeš da bude kvalitetan.......a ovi za auto ti broje do 8 trpm što je malo za scooter

--- Kraj citata ---

previse je to love :)

kolko je refresh Stage6  cukici ? ne  mogu naci taj podatak

Za auto broje do 8 , istina, al jedna serija autogaugea ...
nije autogauge jedini proizvodjac , a takodjer imaju i oni serije  di ima i do 11-12k rpm

u diy varijanti , kladim se da nije vise od 80tak kn
postoji varijanta  u chipoteci, gotov kit kojeg treba samo polemiti i kostao je do 200 kn ne sijecam se vise tocno,al mijeri do 9900 okretaja ja mislim ...

cvele60:

mislis na ovu seriju-deluje ok  :icon_thumright:

hac:
da taj kit iz chipoteke,nemaju ga već 2 godine na lageru tak da na to možeš zaboravit,ovi za auto do 11-12  trpm su tu negdje oko 500 kn,ne znam kak tebi al meni je do 12 trpm malo,jbg.......ak si elektroničar možeš si složit analogni pa kalibrirat,treba ti sklop koji pretvara frek u napon ili struju i analogni mAV metar,jer to je obrtomjer obični F-metar....to su jednostavne stvari za elektronićara,samo se meni ne da s tim gubit vrijeme kad već postoje dobra rješenja koja se mogu kupit

što se tiće refresh rate  na stage 6/koso čuki sasvim je dovoljan i ne treba se s tim opterečivat

Dinac:
je , al to je ja mislim sa shiftlightom, sto bi znacilo  da je ziher veca , a i kosta vise

andy:

--- Citat: hac - 29 Lipanj, 2008, 13:10:36 ---naručiš kod mene koso ili stage 6 ,550 kn.........imaš i koso okrugle sa kazaljkom i digitalne,čak su nešto malo jeftinji.......ja sam radio davno jedan digitalni i dosta skupo izađe ak hoćeš da bude kvalitetan.......a ovi za auto ti broje do 8 trpm što je malo za scooter

--- Kraj citata ---

jel misliš na te urice sa scooter centra ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju