Tehnički kutak > Styling skutera
Diy RPM metar ?
Dinac:
RPM cukica iliti ga Tachometar, nemam ga na skutu, a volio bi znati kako se krecu okretaji.
Trazim vec danima po internetu neku shemu sa displayom (sa LEDicama ne dolazi u obzir) i nista konkretno nemogu naci.
Signal bi se uzimao sa zice omotane oko kabla svijecice, no to nije uvijet !
Dali je netko vec radio ovakvu stvar u DIY verziji da pomogne sa shemom ?
Kupovne su mi malo preskupe cca 80+ EUR i refresh rate im je katastrofa.
Mozda netko probao spojiti one za auto digitalne, tipa Autogauge da je stvar radila ?
Tnx :headbang:
cvele60:
Ajmo majstori i mene to zanima :)
hac:
naručiš kod mene koso ili stage 6 ,550 kn.........imaš i koso okrugle sa kazaljkom i digitalne,čak su nešto malo jeftinji.......ja sam radio davno jedan digitalni i dosta skupo izađe ak hoćeš da bude kvalitetan.......a ovi za auto ti broje do 8 trpm što je malo za scooter
neer:
--- Citat: hac - 29 Lipanj, 2008, 13:10:36 ---naručiš kod mene koso ili stage 6 ,550 kn.........imaš i koso okrugle sa kazaljkom i digitalne,čak su nešto malo jeftinji.......ja sam radio davno jedan digitalni i dosta skupo izađe ak hoćeš da bude kvalitetan.......a ovi za auto ti broje do 8 trpm što je malo za scooter
--- Kraj citata ---
gle ova stvarcica interesira puno ljudi a kak se to prispaja znam da se nesto spominjalo da se omota kabl bobine ?? :icon_scratch:
Ive_MHR:
na bobinu i moras mu dat napona zanci baterija nadi semu kako se spaja na autu pa kemijaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju