Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x2 by zvonkec_92 ( . )( . )
zvonkec_92:
--- Citat: Grale - 17 Veljača, 2013, 14:58:46 ---Jebate led to su neke sporcke polini dizne :laughing7:
Jbt zvonkec, sam veliš da ti se zavrti od tih okrenutih sliki i onda sam stavljaš iste :confused5:
--- Kraj citata ---
to sam prek moba uploadal, sad sam na laptopu pa bum to popravil :P
Edit: popravljeno ;)
Grale:
Jbt jeftine su njim dizne, u moto mondi su 20+ kn
Kod mene u kc su 16 kn, al imaju diznu 64 i to dva komada godišnje naruče :laughing7:
To velim za ovlašteni piaggio, a jedan drugi dućan ima kineske dizne i po 30 kn ih cepaju smradovi :angry7:
zvonkec_92:
hhh lopovi, dobro ovo je oke cijena, ali koji je razlog da je 72 skuplja, hahahhahah i onak ciganu nisam dal tih 25 lipa neg ravno 30kn, pital me a još 25 lipa, ja reko nemam :P
Tomi_ZG:
Zaboravio sam reć(a i Zvonkec) da sam mu predložio da poturpija pickup da mu skuter bolje ide :laughing7:
Nakon toga smo otišli u ami i pitali dali imaju gotov poturpijani pickup,ovi kaj tam rade su nas samo blijedo pogledali,nakon tog ja forsiram da poturpijaju Zvonkecov serijski pickup na licu mjesta dok mi čekamo,dobili smo odgovor - dečki mi vam stvarno neznamo kaj je to ni kak se to dela :toothy12: :toothy12:
zvonkec_92:
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Veljača, 2013, 16:52:59 ---Zaboravio sam reć(a i Zvonkec) da sam mu predložio da poturpija pickup da mu skuter bolje ide :laughing7:
Nakon toga smo otišli u ami i pitali dali imaju gotov poturpijani pickup,ovi kaj tam rade su nas samo blijedo pogledali,nakon tog ja forsiram da poturpijaju Zvonkecov serijski pickup na licu mjesta dok mi čekamo,dobili smo odgovor - dečki mi vam stvarno neznamo kaj je to ni kak se to dela :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
mi znamo samo ovo kaje dizna i to, za mehaniku morate pitat majstora u servisu... looooooooom koji tuljani tam rade isssss.. iza njega puna polica polini kiteva i variomata i on po izgledu nezna koji je od njih za minarelli... hahha loom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju