Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x2 by zvonkec_92 ( . )( . )

<< < (17/29) > >>

[R]UNNE[R]:
naručival sam iz ami trade-a iz karlovca nekih sitnica..isto diznu koje je bila polinijeva :P filter i svijećicu i ispalo me je 70kn od toga još sam platil poštarinu 55 kn,pa relano gledano tu računice nema.. loše je sta nece slat drugačije nego samo hp expressom,a isto tako sam naručivao iz moto benconya i dogovoril se sa likom da plati poštarinu i nadoda otkupnini na sto je sa zadovoljstvom prisato.. zvonkec barem tebi moto bencony nije daleko pa odeš tamo..imaju dosta toga i uslužni su barme preko telefona  :icon_thumright:

zvonkec_92:
neznam, cijene su im malo previsoke :/

zvonkec_92:
Update:  zamazo sam skuter, vozio sam se malo prije po kiši :(    tak malo sam dns šerafio i tak, složio sam sic i to sve ljepo se zatvara sve 5 sve ispravno, mogu na tehnički, sam moram još nataknut retrovizore sa batine i piksu bacit na vario i toe to :)     eo malo prije sam se baš vozio ( tabla sa devetke naravno ) a ide ljepo j****u sunce nemam se kaj žalit, samo bum sutra stavil 5.0 role, sad su 4.7 i malo mi se preveć dere :(    tu po Branimirovoj po vuri ide za debljinu kazaljke prek 95.. a opet sam zaboravio uključit GPS a mob mi u đepu, bum drugi put

Uploaded with ImageShack.us

malo sam izrezbario deklo da se more ladit kad mu je vruče..

malo sam i po onoj drugoj šerafio.. poskido sve plastike, moraću sad koji dan na onu samouslužnu autopraonu oprat šasiju i sve to zmazan je u pizdu materinu..

na toj drugoj setup je: ZX, bijeli malossi centralni, plavi federi kvačila ( od batine na serijskom minareli kvačilu, 4.2 rolice   bome ljepo ide to čudo valjda jer ima AC getribu ( u onoj prvoj iam LC getribu )  ...      inače ovaj ZX je nekako preglasan pa to se nemoš vozit normalno sa njim. onaj RR se ni nečuje naspram ovog ..  :icon_scratch:

Video nie neš al bitno da se čuje:

kkihalic:
pazi da starom fabiu ne ogrebeš  :toothy12:
samo čekam dan kad će u ovoj temi pisati ovo : lock rally ide na prodaju  :toothy10:

zvonkec_92:

--- Citat: kkihalic - 26 Veljača, 2013, 16:17:26 ---pazi da starom fabiu ne ogrebeš  :toothy12:
samo čekam dan kad će u ovoj temi pisati ovo : lock rally ide na prodaju  :toothy10:

--- Kraj citata ---
ne brini neće tak skoro. tj neće uopče, dns kad sam ovo obavljo za vozačku išo sam s curom i jbt za razliku od batine ovo je zvjer.. sa nas dvoje ide 80 po vuri i nek laže 10 to je opet jebeno dok batina sa jednom osobom ide jedva tolko po gpsu... ma zakon je ovaj skuter, a tek udoban  ajmeeeee   :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju