Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako povecati okretaje na auspuhu?

<< < (4/5) > >>

Ruff Ryder:

--- Citat: Maurini-Tuning - 08 Veljača, 2013, 21:18:21 ---Aha,sad sam skontao na sto se misli... Hvala

A sad,jesam li dobro shvatio ovo...Ako skracujem granu onda brze dolazim do rezonancije,a ako je prosirivam onda cu imati vecu rezonanciju samog auspuha

--- Kraj citata ---
tako je..
ali sve to ima svoje pluseve i minuse.. sirenjem grane ces dosta izgubit na momentu..

3alfa3:
Srecom, taj spuh je jeftin pa kad ga unistis, nece bit problem kupit drugi :)

Sent from my HTC One X

Maurini-Tuning:
Hvala na odgovoru Ruff :icon_thumright:

Alfa,samo pitam onako informativno zato sto me zanimaju ove stvari...Ako to ikako budem radio,radio bih na nekom starom serijskom auspuhu koji mi nema koristi,ali ni na tom auspuhu ne bih radio odokativno zato sto je to fuserski...Znaci ili po proracunima ili nikako... :icon_thumright:

3alfa3:
Nije sve u duzini grane. Puno stvari utjece na karakteristike 2t spuha.
Moj savjet je da ili ne diras i kupis spuh ovisno o karakteristikama koje trebas, ili da proucis literaturu i upustis se u izradu auspuha od nule

Sent from my HTC One X

Maurini-Tuning:
Ma najvjerojatnije cu kupit...
Nije meni problem citat' i naucit'...To me zanima jako pa...Samo nemam alata za to pa kad bih i naucio to,trebao bih nacrt napravit sa svim izracunima i dat' nekome da napravi...A onda mi je ipak bolje uzet' auspuh koji mi treba :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju