Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako povecati okretaje na auspuhu?
Maurini-Tuning:
Zanima me kako bi mogao povecati okretaje na ZX-u npr.?
Gledao sam hac-ovu temu gdje je zavario siru granu te je dobio na okretajima,pa ako netko zna neka napise :icon_thumright:
Unaprijed hvala
fleky911:
skratiš granu al moraš bit jako oprezan
AirBoX:
Čista fizika... Što je cijev šira, to je protočnost sredstva koje se njome širi veća :)
Maurini-Tuning:
--- Citat: fleky911 - 08 Veljača, 2013, 19:56:13 ---skratiš granu al moraš bit jako oprezan
--- Kraj citata ---
Aha,a koliko mogu kratiti granu...I postoji li neki izracun ili nesto? Hvala :icon_thumright:
--- Citat: AirBoX - 08 Veljača, 2013, 19:58:28 ---Čista fizika... Što je cijev šira, to je protočnost sredstva koje se njome širi veća :)
--- Kraj citata ---
Heh,znam...Vidio sam da je Hac sirio granu,ali zanima me koliko bih mogao siriti ili kratiti kao sto mi je preporucio fleky :)
Ruff Ryder:
--- Citat: Maurini-Tuning - 08 Veljača, 2013, 20:04:09 ---
--- Citat: fleky911 - 08 Veljača, 2013, 19:56:13 ---skratiš granu al moraš bit jako oprezan
--- Kraj citata ---
Aha,a koliko mogu kratiti granu...I postoji li neki izracun ili nesto? Hvala :icon_thumright:
--- Citat: AirBoX - 08 Veljača, 2013, 19:58:28 ---Čista fizika... Što je cijev šira, to je protočnost sredstva koje se njome širi veća :)
--- Kraj citata ---
Heh,znam...Vidio sam da je Hac sirio granu,ali zanima me koliko bih mogao siriti ili kratiti kao sto mi je preporucio fleky :)
--- Kraj citata ---
Sve ti to ima svoje.. malo sjebes granu spuh mozes bacit.. i nemoj zaboravit da sto vise varis spuh to ce bit losiji ;)
siru granu mozes ali ne siru od ispusnog kanala, skracivanjem grane se prije dolazi do zeljenih okretaja odnosno brze dize okretaje.. imas u bellovoj i jenningsonovoj knjizi sve..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju