Tehnički kutak > Tuning skutera

Peugeot Jet C-tech tuning savjeti...

<< < (7/8) > >>

Total Anti:

--- Citat: Mr J - 20 Studeni, 2006, 19:24:00 ---Najlakse ti je kod nas naci ZX ili RR od Leo vincija, (imas i sheme na forumu ako ces ih sam izradjivati  :happy3:) kada kupujes novi ima blokadu, tuljak na pocetku grane (potrebno izvaditi)
Multivar ti uglavnom sluzi za jednoliko ubrzavanje i bolje medjuubrzanje, elasticnost (435kn piaggio Pescenica ili Vukovarska)
Kuplung ti je dobar koji i imas

Uz multivar dobijes rolice, staviti cca. 1gram lakse zbog rezonantnog auspuha ako to bude ZX ili RR

Bitno ti je skinuti sve blokade sa njega, iscupati lulicu iz airboxa (kutija od filtera zraka) onda bi trebao staviti i vecu dizu u karburator.

Staviti jacu oprugu kontrasta (centralna opruga na kvacilu)

To je manje, vise sve sto mozes napraviti za njega bez instalacije kita...

--- Kraj citata ---

a recimo koji bi kit najbolje paso na njega uz to sve tu i kolika cijena bi bila svega zajedno otprilike, ja isto planiram malo nabrijavat jet c techa, i meni se nekad znao gušit al po zimi samo i to dok se ne zagrije, nabijem gas do kraja i čekam i onda od prigušenog zvuka probije do pravog zvuka, izađe 5 metara dima i onda ide ko vjetar :Đ
i ovaj.. koje gume preporučujete jer ove serijeske su ubi bože, sad sam prešo 4 soma kilometara i zadnja guma zabacuje u zavoju, ne smijem se nagnut uopće, i kak se kreću cijene tih guma.. baš sam neinformiran :Đ

Mr J:
dijelovi i cijene, kod nas oko 5-10% skuplje : www.scooter-attack.com

Gume: najbolje bridgstone battlax, metzeler me7, sava mc 29 sporty, michelin booper...

Tihomiy:

--- Citat: crogenie - 21 Studeni, 2006, 22:19:01 ---Samo jos da dodam da sam scoot kupio u AVE motoshopu. :)

--- Kraj citata ---
daj stavi neke slike kad ga sredis...

Tihomiy:

--- Citat: roby 71 - 20 Studeni, 2006, 20:30:19 ---kako si zadovoljan sa skutom jer imam ga u planu
koja je krajnja brzina bez blokada
napiši malo

--- Kraj citata ---
ni ja nisam bas zadovoljan sve super samo sto me kočnice izluduju sta se tice ubrzanja i svega skuter je ok ali kočnice mi od prvog dana skripe i ne koče bas bogzna sta,, a i ovi kad odes u servis nista ne naprave samo uzmu lovu.. moj ide 85km/h kad je dobar vjetar, a neznam toliko sam se razocarao da neznam sta bi ti preporucio..mozda bolje runnera jer sad mi se cini da nije vise ona akcija 15600kn. i vilica mi nesto cudno radi od prvog dana saljem na servis a oni n ista kazu da je sve ok... ne znam, nebi htio da dobis bas takav kakav sam ja dobio stalno nesto,ali izgled i sve to odlicno, meni se nikad ne pregrijava a stvarno se dosta daleko i dugo vozim...

Tihomiy:

--- Citat: Mr J - 22 Studeni, 2006, 12:08:12 ---
--- Citat: crogenie - 22 Studeni, 2006, 12:04:51 ---Cini mi se da se chok iskljuci, nakon 30-ak sekundi ako je scoot hladan... Tako da sumnjam da je do choka. Ali, jako se gusi, dok krece, a kad krene, onda ide normalno... (ljudi mi ponekad trube na semaforu... uzas...)  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Kako mislis gusi se? Kada das gas ne prima ga, trokira, ili krene polako pa onda potegne???

--- Kraj citata ---
e tako je meni bilo neki dan kada sam isao doma iz redovnog srevisa (2500km). sta to znaci??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju