Tehnički kutak > Styling skutera
Evo RUNNER (mini grob)...
mrcina:
da malo odagnamo skeptike i one koji bi se dalje svađali a zbog ničega dvoznačne misli/riječi trebali bi izbjegavati koristiti da se ovo nebi rasplamsalo u nešto gore i grublje, a što nam na ovom forumu nije potrebno.
pozdrav svim magarcima i tovarima na cijeloj zemaljskoj kugli. :bom:
Scoot_Fan:
--- Citat: mrcina - 11 Srpanj, 2008, 22:45:33 ---tovar može značiti tovar i niš drugo. koliko ja znam tovar/magarac i slična životinja nesluša nikoga osim svog gospodara i točka svemu.
dakle riječi sa tovarima ili sa tovarom može se tumačiti dvoznako ili onako kako je autor mislio direktno u temu bez korištenja zamjenica ili onomatopeje što je u ovom slučaju vjerojatna i jedina mogučnost interpretacije.
--- Kraj citata ---
Hhehea mrcina jesi sad zakomplicirao :grejt: :grejt: :grejt: Uglavnom svaka cast na objasnjenju :notworthy: :notworthy: , iako sam samo ponesto razumio ali tu sam da naucim :toothy3: :icon_thumright: :icon_thumright: Ajte pozz ljudi :hello: , odoh s ove teme :toothy9: :toothy9:
Oprostite svi na off, ako admin hoce neka slobodno brise.
mrcina:
ma daj nitko se nije uvrijedio . samo naprijed mi smo tolerantan narod dok nas ne razjebe jedan izrod.
Doomsday:
E, baš sramota da zbog ovako nečega moran doć na styling podforum... ::)
Inače, on je Splita vidija možda na razglednici... A tribat će mrvu bacit oko na IP adresu, lako bi moga bit alter ego, pa će i oni prvi ego mrvu na hlađenje... :laughing7:
Lock... A bit će i cilla tema predložena za format/u... :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju