Tehnički kutak > Styling skutera

Evo RUNNER (mini grob)...

<< < (35/36) > >>

mrcina:
pravi dotepenec sam mu opanki fale da se nabija u dupe sa špicama.

Scoot_Fan:

--- Citat: zac183 - 11 Srpanj, 2008, 18:40:04 ---kaj se opče obazirete na tovara, ko da neznate da se tovarima ništ nemože objasnit najbolje ih je ignorirat!!!  ??? :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
 :toothy10: :toothy10:
 :laughing3: :laughing3:

:laughing6: :laughing6:
 :laughing9: :laughing9:
 :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ako moze bez ovakvih komentara, Hvala! Ja sam iz Splita i ne zovem nikog ovdje purger ni tovar. Ne mislim sad tu ispast da pametujem, ali to je stvar kuture i odgoja.

mrcina:
pazi nije se to odnosilo na sve več na osobu koja baš i nema sve daske u glavi.

ako si čitao ispočetka ovo je nula naspram njegovih direktnih uvredljivih ispada prema svim forumašima ovdje.
osim toga napao je i neke tvoje sugrađane, i to ne malo nego direktan pristup i poziv na tjelesni sukob.

Scoot_Fan:
Da procitao sam sve ovo, i nemam komentara na takvo ponasanje, za to ni nema opravdanja, jer je to neodgoj. ali u postu kojeg sam citirao pise "...ko da neznate da se tovarima nist nemoze objasnit...." A pod tovari misli na Split i gradane Splita,    ...i kako se zapravo Splicanima ne moze nista objasnit. 

Slazem se da je to nula napram njegovih uvreda, ali ne zelim da mene netko konkretno vrijeda ovdje. To bi bilo to od mene, ne zelim sada ic u Off, samo sam htio napomenut. Moje isprike ako sam ja krvo shvatio  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: .

mrcina:
tovar može značiti tovar i niš drugo. koliko ja znam tovar/magarac i slična životinja nesluša nikoga osim svog gospodara i točka svemu.
dakle riječi sa tovarima ili sa tovarom može se tumačiti dvoznako ili onako kako je autor mislio direktno u temu bez korištenja zamjenica ili onomatopeje što je u ovom slučaju vjerojatna i jedina mogučnost interpretacije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju