Znaci situacija je otprilike ovakva
Svoj nrg power sam dao burazu koji ima 18 god da se đira po kvartu. e sad uspio je u kadici prolijat skoro cijelu litru ulja.
I sta je on napravio , maknuo je onu okruglu plastiku iznad karburatora, stavio šlauf u kadicu isprao ulje pa to prao sa čarlijem pa opet ispirao itd znaci sva ta voda je isla po masini, đekovima i kablovima. Tak je ostavio motor cca 2 tj dok ga ja jucer nisam upalio.
Rezultat: motor u brdo recimo Pantovcak nejde qurca, ne velikom brijegu stane jer okretaji padnu i mos se fuckat osim krenut nizbrdo jer ko da ima 0.5 ks a ne 6 il kolko vec ima. Na ravnom ide tako tako, nizbrdo ide ok ali uzbrdo nema teorije cim bude imala uzbrdica.
Koji vrag je uspio zeznut? Dal je moguče da čok neradi pa da masina ostaje hladna po ovom vremenu jer se ne uspije ugrijat, ima li to smisla? Probao sam ga ištekat i uštekat dok je mašina ledena i radi u leru, nema nikakve razlike u zvuku ili okretajima.
Vozio sam ga kakvih 3 km jer me iznerviralo sto se nemoze ni u brdo popet pa neznam dal bi poslje bilo bolje kad se skroz ugrije
Svaki savjet je dobrodosao prije nego ga u Savu bacim