Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Prvo putovanje na more sa skuterom.

<< < (2/8) > >>

3alfa3:

--- Citat: ApriliaIT - 03 Veljača, 2013, 21:54:54 ---kada pauze praviti
--- Kraj citata ---

Kad trebas natocit benzin ili da se protegnes malo  ;D

ApriliaIT:
Hehe znaci motor moze bez problema izdrzat to sve sad je na meni hocu li ja izdrzat :toothy9:

[R]UNNE[R]:
.

pralas:

--- Citat: ApriliaIT - 03 Veljača, 2013, 21:54:54 ---Hvala prijatelju!Ali ipak mi malo vise savjeta treba kako sta sta ponjeti za rezervno kada pauze praviti,volio bi da m isve napisete o tome! :)

--- Kraj citata ---
nema tu sta,ja sa svojim najdalje isao 130 km u jednom smjeru(isto dok je bio 125 ccm) i jos nazad 130 km sve u jednom dan,i jos je taj dan bilo brat bratu 35 stupnjeva jer se sjecam da sam ispario skoro i skuter nije ni zucno al dobro ipak je to piaggio  :laughing7:

ugl kad smo isli prema tamo,stali smo samo jednom i to svega na 2 minute jer smo kasnili...
ja nisam nista nosio sa sobom osim para i napunjenog mobitela,treba vjerovati makini i ne zamisljati da ce se kvar dogoditi...
pošto ce biti vruce,ponesi jedino vode,da ti slučajno ne crkne negdje skuter u pripzdini po ljeti a ti nemas vode...i mozes si jedino ponijeti onaj sprej sto napumpa gumu ako se probusi i ta pjena ne dozvoljava da guma ispusti i mos slobodno nastaviti voziti(ja to obično nosim kad idem negdje dalje jer je jako dobra stvar)

a za ostalo kao sto sam rekao nema pomoci,neka ti se i najmanje sranje dogodi i mos se slikat,zato redovan servis i teraj

Kmich83:
Ak skuter redovno sevisiraš to nije nikakav problem.
Ja sam prije par godina na pedesetki zračno hlađenje u jednom danu otišel na Pag i vratil se nazad.
Znači na početku sezone promjeni ono kaj se mjenja, eventualno remen ak je pri kraju i to je to, vozi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju