iskustvo s molasicom je dobro..osim prvog dana,dok je bilo nekog namaza po njoj,dok ju asfalt nije ocistija..iskustvo sa auto antoniom,je bila cista klasicna prevara,ili ti ga lopovluk..usput mi je s posla,dodjem jedan dan detaljno se raspitam,i saznam da ce me guma kostat nesto sitno ispod 400 kuna..pitam jel u to uracunata i montaza,i momak mi kaze da je..tamo sam minja gume i na autu,i bile su mi besplatno montirane..ali triba cekat uru i po da dodjem na red!!odem i dodjem sutra..recem tamo ljudima da cu uzet tu molasicu i odem na kasu da platim..dam coviku novcanicu od 500 kuna,on meni kusur..oko 40tak kuna..naplatija i montazu..bilo je tamo par ljudi prid kojima se nisam tija svadjat,platija sam i otisa..posaljem u upravu autoantonia mail s opisanom situacijom,i pitam jel to politika kuce,ili to djelatnici u fusu zaradjuju..po odgovorima sam zakljucija da je politika kuce..kako jeftino prostituiranje imena svoje firme i kako jeftina kocka sa zastupnistvom proizvoda good year grupe..tu su skoro sve gume koje se prodaju,a imaju neko ime..tako ljudi pripazite,di minjate gume,jer mozda vam ni u ovlastenog distributera guma ne bude jeftinija..ili bar,mozda vas ne zajebu kad znate kako to rade..