Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (884/899) > >>

challenbeen:
Ja sam uzeo Pirelli Diablo Rosso Scooter i bolesne su gume za X9 500  :icon_thumright:

balki:
Moja preporuka također Diablo ak se voliš "popeljati".
...ili Angel za cjelogodišnju manje agresivnu vožnju.

Gogi_l:
Može pomoć oko oko odabira guma. Kupio sam nedavno Kymca B&W 50 2005. godište, a na njemu su gume istog godišta što sam i osjetio dok sam ga vozio kući jer sam pri skretanju s 10 km/ h zamalo pao iako je asfalt bio potpuno suh. Naravno da gume izgledaju "ko nove" jer su postale plastic fantastic. E sad u nedoumici sam između tri gume.
Pirelli diablo Rosso
Pirelli angel scooter
Mitas mc20.
Dimenzije su 120/70/12 i 130/70/12.
Da se vozim samo po cesti diablo bi bio prvi izbor, ali moja vožnja će biti do posla cca 1.5 km u jednom smjeru manje više svaki dan kada to vremenske prilike budu dozvolile, jednom do dva puta tjedno do Osijeka oko 12 km u jednom smjeru i na pecanje gdje se vozim makadamom i poljskim(šumskim) putevima. Pa sad zbog svega toga nisam pametan što uzeti. Naravno može i neka druga preporuka, ali Heidenau mi je malo preskup.

challenbeen:
Nema ništa od Bridgestonki??
Ili Mitas touring force?

Gogi_l:
Bridgston ne nalazim s indeksom nosivosti koji meni treba, a što se Mitasa tiče za 10-tak EUR više za obje gume bih bolje onda uzeo Pirelli. Ili su te Mitasice bolje od Pirellia?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju