Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (883/899) > >>

ive_91:

--- Citat: Poggiali - 03 Rujan, 2022, 23:01:15 ---jesi probao sa ovim krpat?

https://www.silux.hr/proizvodi/dodatna-oprema/gume-i-naplatci/pomagala/4966973/set-alata-za-popravak-guma-visbella

--- Kraj citata ---
Na autu ovo radi bez greške, kod mene je par krpano tako a još xy ljudi sam krpao sa crvima i sve oke.

Patch je bolji ali imaš više posla a nekad i nepotrebno.

Krle Rox:
Trebaju mi gume za piaggio nrg velicine: prednja 120/70 13 zadnja 140/60 13. Bitno mi je da dosta drze i da traju bar 5000km nije bitna cijena neznam koje da uzmem, na aerox-u imam power pure sc i nisu mi nesto

Corector:
Jutro, frisko - kazu pazi sklisko.

Iz trake za ravno u naletu, ti se ubacis za skretanje i jos se dignes na prednji! Molas majka - sve ostalo snajka!!!

Samo gasiranje i bremzanje do kraja, all day all night all season! :headbang:

Corector:
Prica o gumama se moze zakljuciti ovako.

- Ako se vozis po ljeti i suhom, tebi ne trebaju nikakve gume jer ces biti odusevljen i prezadovoljan sa svakom.
- Ako te brine onih par par kisnih kilometara sto skupis po ljeti, tu obavezno prilagodi brzinu i nacin upravljanja uvjetima na cesti i biti ces spor, pa i prespor, ali zadovoljan u konacnici.

- Ako pak zelis zadrzati brzinu kretanja po kisi kao po suhom, e onda moras biti filozof.
- Isto vrijedi i za zimski period, za nalete na masne i izuzetno skliske podloge, lisce, pijesak... I kao kruna uspjeha, kad ga dignes na prednji u sred zime dok pada recimo kisa. E tu si pobrao potvrdu za dobro obavljen posao!

Za prve 2 stavke ce biti previse razlicitih misljenja. A misljenje i iskustvo nije isto.
Za druge 2 stavke, tu dolazimo to jedne brutalne selekcije, gdje se svako pogresno misljenje i iznosenje svercerskih iskustava kaznjava vrlo brzo.  :toothy9: Ima toga i ljeti, ali opasnosti ne vrebaju neprekidno kao zimi, nego u specificnim situacijama rizik eksponencijalno naraste u crvenu i crnu zonu.

sime:
Koje bi gume preporucili za x9. Prednje su 120/70-14 a zadnje 140/60-14. Jako malo se vozi vecinom samo proljece i ljeto, zato bi volio da su mekse jer se nece na tako maloj kilometrazi potrositi.
U paru jedino nalazim Citygrip, scootmax, contitwist, mitas touring, a bas te svi kazu da se zaobiđu. Radije bi u paru nego razlicite ako vec obe mijenjam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju