Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (867/899) > >>

Ceki21:
Ima neko da je probal Pirelli diablo rosso ili Bridgestone battlax sc na skuteru/ maxi skuteru ?

avr freak:
I jedna i druga guma je odlična! Nećeš pogriješiti.

Član Corector ti konkretno vozi Bridgestone B SC i jako je zadovoljan, pisao je na stranici 154 o tim gumama.

challenbeen:

--- Citat: Ceki21 - 25 Kolovoz, 2021, 09:26:05 ---Ima neko da je probal Pirelli diablo rosso ili Bridgestone battlax sc na skuteru/ maxi skuteru ?

--- Kraj citata ---

Sc je stara guma, SC2 nova, imao sam prednju SC2 Rain na xmax300 i odusevljen sam sa gumom! Izdrzala je 7.000+ km brze voznje

Corector:
Jest, dosla je nova, trebalo bi je probati. Dok ovi Dunlopi Michelin8 novi zajebi.

Cak me iznenadio pozitivno novi Pirelli Angel GT na motoru, bolji je od obicnog osjetno, al najjaca guma koju sam probao je Bridgestone Battlax S21, ali na motoru moras traziti kompromise zbog osjetnog trosenja istih.

Poggiali:

--- Citat: Ceki21 - 25 Kolovoz, 2021, 09:26:05 ---Ima neko da je probal Pirelli diablo rosso ili Bridgestone battlax sc na skuteru/ maxi skuteru ?

--- Kraj citata ---
diablo rosso sam stavio na beverly 400 nakon dunlopa i osjetno bolje drzi... odlicna guma...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju