Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
Corector:
Danlop j#bo sam ti mater u usta. Danas suha cesta, ali hladna. Klize se prednja i zadnja guma istovremeno bocno.... Valjda dok se ne zagrije, preciznije, pregrije. Istu stvar sam imao na Ninji kad sam isao na more dok je bilo.svjezije u unutrasnjostim cim stanes, odma klizaona nakoj starta klize i klize, i tek kad se ugriie ko fol nesto drzi
Jos nisam stigqi, ali danas tokom dana se odricem Dunlop govneta da je na zlatnom H2Ru.
matija84m:
Znaci cim je temperatura pala ispod 30°C dunlop vise nema sta trazit na skuteru. Morat cu i ja ranije preci na bolju gumu, a mislil sam ju jos izubijat malo ;D
3alfa3:
--- Citat: matija84m - 24 Kolovoz, 2021, 18:31:42 ---Znaci cim je temperatura pala ispod 30°C dunlop vise nema sta trazit na skuteru. Morat cu i ja ranije preci na bolju gumu, a mislil sam ju jos izubijat malo ;D
--- Kraj citata ---
Nije ni na motorima drugacije: Dunlop trazi temperaturu, a sretno sa postizanjem iste na losem asfaltu gdje ne mozes gazit motor junacki da ju postignes.....
Dao sam Dunlopu sansu par puta, svaki put se razocarao osim ako nije bila sredina ljeta. Fuck that.
Zato i vozim na omrazenom Michelin Pilot Poweru: znam da nije nesto, al ne jebe ni toplo ni hladno, znam sto mogu ocekivat od njih i tome sam prilagodio voznju, zapravo nisam prilagodio nego mi jednostavno pasu za moj stil voznje.
Corector:
Opet nisam stigao zamjeniti vozilo (ako ne stignes zamjeniti vozilo, onda je jasno zasto se Dunlop klize), nadam se da do sutra necu biti inspiriran s novim Dunlop iskustvima, ilitiga izdrzavanjem kazne. :toothy12:
Da sam se prilagodio Dunlopu po vrucinama, jesam, samo nek je sto ravnije, i po mogucnosti autoput. :laughing7: Ali jema prilagodbe po hladnijem vremenu, tu zadovoljni Dunlop vlasnici podvlace crtu i parkiraju do iduce sezone, a pakao tek pocinje...
Poggiali:
mene je Kenda za offroad iznenadila koliko drzi na asfaltu :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju