Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
challenbeen:
--- Citat: Corector - 16 Listopad, 2020, 10:59:26 ---Ako ne smijem gasirat skuter od 50ccm, onda je to shit, taman posla da moram imati respect prema termo grupi od 50ccm, i da moram kontrolirat koliko cu gasa dodavat, to je direktan napad na moj ego.
--- Kraj citata ---
hahahahahahahahhahahaha kao da si mene kopirao! to je fenomenalan citat! :glasses9:
Corector:
Pa nece otpad meni diktirat da se vozim ko pi*ka i ko po jajima. S Molasom je uvijek ljeto i suho, i priznajem, prkosim fizici i gasiram tamo gdje je strogo zabranjeno i jebiga, vozim ko po suhom.
matija84m:
--- Citat: Corector - 16 Listopad, 2020, 10:59:26 ---Jedino je onaj Mitas Touring force mekan i sada dok je zahladilo.
--- Kraj citata ---
Kako ti djeluje ta guma sada kad je zahladilo? Dal ju imas? Jesi ju testiral kaj?
Malo sam skeptican zbog cjene ali mozda je ok bas.
Corector:
Neda mi se testirati je, jer to znaci smrzavanje. Ovako na ubod prstom je fino mekana.
Evo spped graf, ovako to treba izgledat, ravna crta. Ovdje je zastekao i gubio je signal, izmjerio je svega 4 od 8km.
Dakle u gradu prosjek mora biti barem 50kmh, sve ispod toga je gubitak, bankrot, ovrha, automatski te sistem gazi jer ne zivis dovoljno brzo. A to mogu ostvarit samo sa skutercicom, jer u autu je to jedva 20kmh.
Ako se zajebavas sa gumama koje su samo dobre u sred ljeta i na magistrali, gore navedena zla kob te takodjer ceka.
matija84m:
Pitam zato jer mi je izbor slab zbog dimenzije :angry9:
Mitas Touring force imam u dimenziji i medu jeftinijima je. Pa mi malo cudno da je guma bas extremna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju