Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
R3nchi:
Obavezno napisi dojmove za te mitas gume . Jos silujem dunlop.. bogu hvala pa se vratile vrucine,pa cu moc opet normalno vozit.
dario007:
Skinuo Micelin power pure i ugradio Heidenau K80sr..
Totalno drugi skuter,vozi se ko projektil sada.Ne mozes vjerovati da tolika razlika moze biti...
Corector:
Hvala Rade sto si na elegantan, fin i kulturan nacin posrao (velicinom kravljeg izmeta) - Michelin.
challenbeen:
Gume su stigle, danas/sutra su na montaži!
tdj595:
Meni stornirali narudzbu za metzeler feelfree, kazu nema vise nigdje... narucio mitas i onda se u zadnji cas prije nego su poslali predomislio i ipak se odlucio za pirelli angel scooter. Vidio sam dosta pozitivnih iskustava na stranim forumima na xmaxovima i nmaxovima. Nadam se da su bolje u ovim vecim dimenzijama nego za male skutere... dunlop mi je isto na beverlyu bio za klasu bolji od onih manjih na nrgu, dosta su manje otvrdnule nakon par sezona. Svakako bi ove pirelli trebale bit dosta bolje od dunlopa koji je sad na njemu...
Od mitasa sam odustao jer sam procitao na par mjesta da nisu bas ljudi zadovoljni s touring force sc verzijom za skutere, da je to dosta losiji proizvod od touring force za motore kojeg dosta ljudi hvale.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju