Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (816/899) > >>

tdj595:
A ne bi vjerovo ali nrg mi je nakon scootsmarta pretvorila u mrtvu kravu, skuter je totalno izgubio agilnost po gradskim guzvama. Ne mozes ga bacat uopce. A i heidenau npr zna bit i skuplji od bidgestonea a probao sam masu skutera sa hoopom, battlaxom i molasom jednostavno su klasu iznad k66 gume. Eto to su moja iskustva. Na maxiju je to mozda potpuno druga prica ali je bio clan nedavno komentiro za bev da je uzeo k66 i da po suhom vrucem asfaltu mu proklizavaju na startu ili kocenju, ne sjecam se tocno sto je bilo ali komentiro je da mu nije neki upgrade u odnosu na stare gume koje je imao

matija84m:
Bas gledam malo pa zasto je taj mitas tako jeftin :icon_scratch:

tdj595:
Ni meni nije jasno, po reviewovima na forumima cini se da su sasvim uredu gume. Samo sad me zanima postoji li u praksi razlika izmedju ove P(150kmh) i S(180kmh) oznake sto se tice same kvalitete gume?

Edit: A sta kazete da stavim nazad 130/70 umjesto 140/70? Jel bi to bilo opasno i moze li uopce uza guma na ovu felgu? Moze li se to ikako upisat u prometnu (preko veze)

challenbeen:

--- Citat: tdj595 - 26 Srpanj, 2020, 22:39:37 ---Ni meni nije jasno, po reviewovima na forumima cini se da su sasvim uredu gume. Samo sad me zanima postoji li u praksi razlika izmedju ove P(150kmh) i S(180kmh) oznake sto se tice same kvalitete gume?

Edit: A sta kazete da stavim nazad 130/70 umjesto 140/70? Jel bi to bilo opasno i moze li uopce uza guma na ovu felgu? Moze li se to ikako upisat u prometnu (preko veze)

--- Kraj citata ---

Meni sutra stižu... Naručene još prošli tjedan, Promijenim pa jaavim kakve su... 500 kn za obe su po meni top cijena, za Malagutija F15 sam čak skuplje Mischelinke bio uzeo 400 kn komad, ali nisu mi se pretjerano dobre pokazale. Ove sam također uzeo po preporuci za Skippera 150

tdj595:
Javi, stvarno su im dobre cijene. Ja na kraju nasao metzeler na gume.com.hr

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju