Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Prije sam imao Sava MC20 tzv. Monsunke i zbilja su kvalitetne gume i jako dobro drže cestu. Imao sam ih 4 godine i nisu se niti malo istrošile, ali zbog starosti su poslatale plastične. Sada imam Dunlop 207RS Run Scoot i isto tako, sami riječi hvale!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
totalno krivo mislis
Guma koja se ne trosi ne valja
Neznam koliko je to pametno imati dvije različite gume!?! Zapravo to uopće nije pametno!
zasto ne??znan x ljudi koji na rovima imaju dvi razlicite gume ... i to ne zbog cijene...ja san na warrioru ima naprid bridgestone, zada dunlop i nista mi nije falilo
Citat: Enigma1605 - 26 Srpanj, 2008, 18:22:48Imao sam ih 4 godine i nisu se niti malo istrošileGuma koja se ne trosi ne valja
Imao sam ih 4 godine i nisu se niti malo istrošile
Citat: Nikon - 11 Kolovoz, 2008, 16:20:25zasto ne??znan x ljudi koji na rovima imaju dvi razlicite gume ... i to ne zbog cijene...ja san na warrioru ima naprid bridgestone, zada dunlop i nista mi nije falilo Zato jer se svaka guma ponaša zasebno. Možda nisi osjetio razliku jer si vozio po lijepoj cesti, jer se ne naginješ u zavojima ili jednostavno nisi jer nisi
E, danas sam uzeo savine mc29 gume pa me zanima koji tlak da stavim jer tip u servisu je stavio prednja 1.8 a zadnja 2.4 . Malo mi se cini previse...Prije sam imao prednja 1.2 i zadnja 1.7, kako vi imate ?
Citat: alexm - 13 Kolovoz, 2008, 14:37:08E, danas sam uzeo savine mc29 gume pa me zanima koji tlak da stavim jer tip u servisu je stavio prednja 1.8 a zadnja 2.4 . Malo mi se cini previse...Prije sam imao prednja 1.2 i zadnja 1.7, kako vi imate ?1,7 i 2,0
Meni je prednja 2.0 zadnja 2.2
Prednja 1.4Zadnja 1.8
Citat: 3alfa3 - 13 Kolovoz, 2008, 22:50:37Prednja 1.4Zadnja 1.8jel to zbog tvrdjeg ovjesa?