Izbjegavati vulkal u širokom luku,danas mi je hitno trebala montaža zadnje gume i pošto mi je ovaj na slavonskoj najbliži,a kao rade i moto gume reko kaj može poć po zlu,dođem doma i vidim panjina mi je izgulila crnu boju s felge na dva mjesta po rubu,pošto je bilo 13.50 više nisam stigao nazad pa sam nazvao,neki tip mi je rekao da kao donesem kotač u ponedjeljak da će oni to kao popravit na svoj trošak,možeš mislit pa će mi nakon toga još otpadat ta njihova nova boja jer će felgu garant farbat neki fušer ko i ovaj kaj je mene dopao,eto,još jedno iskustvo od mene s fuš majstorima
Montaža,balansiranje i ventil koštaju 61kn za jednu gumu odnosno taj fušeraj,jedino mi se čini da je barem dobro izbalansirana al su se utezi estetski mogli i lijepše postavit,a ne zaredanih 6 komada od po 5 grama
Inače idem u Dario auto i tam vrhunski naprave posao al danas nisam jer ne rade više subotom jbg,preksutra mi dolazi prednja i nosim tam definitivno,a ak fušerskom vulkalu otrgnem i jednu mušteriju koja je ovo pročitala ja sretan