Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (49/899) > >>

DJ RUNNER RACE:

--- Citat: igor.sb - 13 Lipanj, 2008, 03:49:50 ---
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 12 Lipanj, 2008, 22:02:37 ---moj frend je sada na stalkera stavio Sava Sporty i gume su prejebene...toliko se možeš nagnut u zavoj da to nije normalno...niti s nijednim ne možeš toliko...stvarno su super...

--- Kraj citata ---

LOL

--- Kraj citata ---
gle neznaš jer nisi vozio....meni skuter pre*ebeno drži na cesti.........

igor.sb:

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 13 Lipanj, 2008, 11:43:36 ---
--- Citat: igor.sb - 13 Lipanj, 2008, 03:49:50 ---
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 12 Lipanj, 2008, 22:02:37 ---moj frend je sada na stalkera stavio Sava Sporty i gume su prejebene...toliko se možeš nagnut u zavoj da to nije normalno...niti s nijednim ne možeš toliko...stvarno su super...

--- Kraj citata ---

LOL

--- Kraj citata ---
gle neznaš jer nisi vozio....meni skuter pre*ebeno drži na cesti.........

--- Kraj citata ---

gle ne znas, jer kao ni ja nisi vozio na svim gumama sto postoje, tako da ne mos rec da niti s jednom gumom kao s njom mos uletit u zavoj

glupost lol

DJ RUNNER RACE:
...sorry malo ste me krivo skužili...tek sam sad vidio da sam se krivo izrazio...ja sam mislio da se s niti jednim motorom u mojoj okolici(od mojih frendova) koji imaju skutere ne možeš toliko nagnut...a moji frendovi imaju svakakve gume....Pirelli, Dunlop,....niti jedne nisu držale ko ove...tak da stvarno za savu imam pohvale...fakat sorry...

mrcina:
imaš tu na forumu više njih koji su uzeli metzelerke i hvale ih a prešli su na njih sa save.

andre@26:
Nisam imao iskustva sa ovim gumama ali sam cuo da su dosta solidne, samo što imaju samo male dimenzije nema dimenzije za mene osim za zadnju prednje nema.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju