Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
DJ RUNNER RACE:
dobro, ti imaš za duplo km naspram mene, a imam motor 2 god...ma ja bih uzeo Savine gume...provjereno da su dobre, nisu toliko skupe, a i imaš ih za prednji i zadnji kotać...
andre@26:
Neznam dali cu opet naletiti na iste takve (kvalitetne),frend mi ima isti motor sa istim gumama nikad je nije palio i poslje 3500km ih je morao mijenjati, vozio sam s njegovm motorom bilo je ko da voziš po ledu u svakom zavoju ako nisi pripazio na gas počeo je biježati a moje su držale ko zaljepljene
DJ RUNNER RACE:
i to kaj veliš...stvarno ja imam sve pohvale za SAVU koju ja imam na svojem...bilo ljeto ili zima sava drži...ja sam u zavoj ušao sa 75 po kiši koja je tad padala ko iz kabla i motor mi nije proklizao...moj frend je sada na stalkera stavio Sava Sporty i gume su prejebene...toliko se možeš nagnut u zavoj da to nije normalno...niti s nijednim ne možeš toliko...stvarno su super...
igor.sb:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 12 Lipanj, 2008, 22:02:37 ---moj frend je sada na stalkera stavio Sava Sporty i gume su prejebene...toliko se možeš nagnut u zavoj da to nije normalno...niti s nijednim ne možeš toliko...stvarno su super...
--- Kraj citata ---
LOL
funky:
--- Citat: mrcina - 12 Lipanj, 2008, 19:52:17 ---dunlop previše plastike
--- Kraj citata ---
znaci puno dima :) 8)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju