Tehnički kutak > Tuning skutera

ThE EnD

<< < (9/15) > >>

SlowRider:

--- Citat: vpucko - 12 Srpanj, 2008, 21:03:36 ---ahahaha isto ko kod mene, gas i onda brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pa onda malo ubrza pa opet malo pa opet malo hehehehe :) zato ne stajem hehehehehe! al jos uvijek brze od baotiana, ahahah danas bash bio u miholjcu bio se provozat do tamo i semafor i baotian i to jos ROZi hehehe ma uzas bokte rally ne ide sad al ovo isssssss uzas!!

--- Kraj citata ---

Zanimljivo da baotiana rasturam sa blokadama, sa razradom, kada se razvali iglicasti, jos nisam probao da li sam brzi kada guram skuter  :dontknow:

Al svidja mi se ovo sa teskim rolicama, malo okretaja a picis, jos je temp. masine manja nego inace...

budem jos precizno izmjerio potrosnju, osjetim u zraku da je izmedju 4 i 4.5L, a jos sam stavio vecu diznu od uobicajene...

Jedva cekam da cujem zvuk na 10-ak tisuca rpm...

vpucko:
eo ja bash danas napravio krug od 55, 56 km tak nest oslo oko 2 litre mooozda malo vise ;) hehehe

lagano pola gasa i 60 na sat hehehe :) a okretaji nist!!

i punooo mi je drugaciji zvuk sad kad je malo veca kubikaza :) onako reskiji je ufff kako me zanima kad bude zavrtilo hehehe :)

SlowRider:
Izgleda da ce mi trebati teze ili iste rolice kao sa rr-om jer ovo kad udje u powerband tjera i preteske rolice  :drunken_smilie:

robert:
imam ti ja 7 grama rolice! :icon_biggrin:

SlowRider:

--- Citat: robert - 12 Srpanj, 2008, 22:52:35 ---imam ti ja 7 grama rolice! :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Imam ih i ja trenutno na skuteru  :laughing1:

mozda ce bas biti dobre 5.5gr, a te malossi nema u ponudi, ali naci cu ja one od leo vince-a koje su ostavile odlican dojam...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju