Tehnički kutak > Tuning skutera

ThE EnD

<< < (8/15) > >>

3alfa3:

--- Citat: Giz - 12 Srpanj, 2008, 00:39:14 ---Di je ovo stalo? Se voziš?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

LOl, da...
Vec mi bedasto samom na Sljeme... Ajde Slow, doteraj to cudo pod Sljeme pa da odemo gore na cugu...  :drunken_smilie:

SlowRider:
Eno stoji u garazi neda mi se razradjivat... samo je jednom odradio do radne temp. i ugasio sam. Trebat ce mi najmanje 7 dana da odvrtim nekih 400km....

....za sada ima 21km, yasuni fino cupa osjeti se, vidjeti cemo kada legnu lakse rolice...

Giz:
Gotovo je to.. Nestala mladost pod otirač... Dinac i ja kad smo razrade radili to je padalo u 2 dana...  :icon_thumright:

SlowRider:
Za sada 86km, i potrosnja je ispod 5L, a nisam ni prelazio 7000rpm. Inace s tim okretajima ide do 70km/h po satu bez problema jer su rolice preteske, i malo preko 80 kad se sagnem. Posto moram laganije startat naslo se nekoliko debila koji su mi j... sve po spisku. Sad znam kako je onima koji nogom poguravaju skuter na semaforu.

vpucko:
ahahaha isto ko kod mene, gas i onda brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pa onda malo ubrza pa opet malo pa opet malo hehehehe :) zato ne stajem hehehehehe! al jos uvijek brze od baotiana, ahahah danas bash bio u miholjcu bio se provozat do tamo i semafor i baotian i to jos ROZi hehehe ma uzas bokte rally ne ide sad al ovo isssssss uzas!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju