Tehnički kutak > Tuning skutera
ThE EnD
Crazy Kuree:
Moje mišljenje da nemoreš tu ništa jer pero je previše puklo ovo gdje 3 preljevni kanal, mislim da bi klip vrlo brzo strado od habanja znaš da ima ono neke računice kooliko klip smije izlazit van, al ipak to je samo moje nestručno mišljenje
hac:
bad luck je ovo sa ležajem,ja koristim stalno ina igličasti,meni se jedan malossi razletio na 2500 km tak da ono......ovaj tvoj malossi gus je dobar,ja inače kad radim malossi obavezno isječem taj dio pera prema boost portu jer ima običaj puknut tu,vidio sam već par puknutih malossi guseva na tom mjestu
ak češ uzimat novi gus daleko najbolji je trophy,najbolje timinge ima,završna obrada je ok,dobiješ AW klip .....
SlowRider:
--- Citat: hac - 27 Lipanj, 2008, 20:05:05 ---bad luck je ovo sa ležajem,ja koristim stalno ina igličasti,meni se jedan malossi razletio na 2500 km tak da ono......ovaj tvoj malossi gus je dobar,ja inače kad radim malossi obavezno isječem taj dio pera prema boost portu jer ima običaj puknut tu,vidio sam već par puknutih malossi guseva na tom mjestu
ak češ uzimat novi gus daleko najbolji je trophy,najbolje timinge ima,završna obrada je ok,dobiješ AW klip .....
--- Kraj citata ---
Imao je i ovaj moj AW klip, pise AW malossi.
Odlucio sam uzeti Trophy i slazem ganjc novi setup... :sleepy2:
dhorvat:
Jebi ga, znam taj osjećaj kad ode sve u bananu.
Meni se rasipo igličasti na 38 soma kilometara, nikad prije toga mašina nije otvarana...
Ja sam dobil igličasti sa Malossi MHR radilicom, tak da valjda mogu bit siguran nekakvih 15-20 tisuća km.
Sad kad vidim kaj se tebi desilo i ja bum kupil kvalitetniji igličasti kad bum radil polugeneralku, kolko god da košta... Jebeš tih par sto kuna ak u protivnom ode par tisuća kuna, jel tak?
3alfa3:
--- Citat: dhorvat2 - 28 Lipanj, 2008, 15:58:15 ---Jebeš tih par sto kuna
--- Kraj citata ---
Iglicasti? 50-100 kuna je malossijev, a boljeg sumnjam da mozes naci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju