Tehnički kutak > Tuning skutera

ThE EnD

<< < (4/15) > >>

SlowRider:
Gledao sam bolcnu i nema tragove pregrijavanja kao u mog frenda kada je ostao bez ulja. Neznam koji je vrag bio i sve mi je zaj#bo.

Pricao sam sa Hacom o kvaliteti klipova u gusu, ali klip bi bio odlican da nije iglicasti zeznuo stvar.

Dajte mi recite jel se moze iskoristiti taj kit da se odrezu pera i stavi novi klip koji je bio, jer ne mislim nekome uvaliti nesto sto vise nemoze raditi.

Neznam dal da opet kupim malosi sport ili trophy. Vidim da pricaju da trophy nema bas snage kroz ubrzanje kao sport ali zato ima vecu krajnju. Ima li tu istine?

Ovaj klip koji sam imao ima oznaku AW i pise malossi. Brijem da je to onaj bolji...

ivanm:
Trophy ti je za minarelli zakon od gusa..
ubrzanje i krajnja se štelaju po spuhu sve da je i bilo koji kit, to se zna..

SlowRider:

--- Citat: ivanm - 27 Lipanj, 2008, 19:01:32 ---Trophy ti je za minarelli zakon od gusa..
ubrzanje i krajnja se štelaju po spuhu sve da je i bilo koji kit, to se zna..

--- Kraj citata ---

Da znam da trophy ide kao mutav. Al bogami i sport nije za baciti kad sam vidio kako pici sa nardom. :o

Onda uzimam trophy, da imam barem jacu radilicu uzeo bi mhr replicu pa bi frgic ubrzo dosao, al ovako mi je bolje ostati na gusu. Pricaju da je onaj DR isti trophy, al ja cu ici na trophy zbog cijene, mozda DR ima losiji klip... :dontknow:

I molim preporuku za iglicasti. Planiram uzeti malossijev, ima li jos bolji?

gumy:
ja sam vozio malossi nekih 6000km, pa sam ga promjenio radi reda, sad sam stavio stage6.. nemoj na tome škrtariti, daj 100 kuna za njega pa nemaš brige ;)

SlowRider:

--- Citat: gumy - 27 Lipanj, 2008, 19:18:54 ---ja sam vozio malossi nekih 6000km, pa sam ga promjenio radi reda, sad sam stavio stage6.. nemoj na tome škrtariti, daj 100 kuna za njega pa nemaš brige ;)

--- Kraj citata ---

Prije sam imao malossijev i sve 5, al eto u trenutku kupovanja novoga vise faktora je utjecalo na to da ne kupim malossijev. Sada barem imam brzi prijevoz i ne umirem od znatizelje kao prije....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju