Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Treba mi par savjeta. Stavljam kit motoforce sport 70cc. Lezajevi radilice promijenjeni prije 1000km. Sto se toga tice, moze se staviti.Karburator ide motoforce 17.5mm, e sad tu ima dvije varijante: main jet: 95; pilot jet: 38; needle: A2 ili main jet: 90; pilot jet: 34; needle: A12. Koliko sam citao, meni treba dizna izmedju 80 i 90 ? Znaci vise bi mi odgovarao ovaj drugi ? Uzecu i set dizni zbog stelovanja.Imam redsponge, pa cu nju ostaviti. Treba da izvadim lulicu i sirim rupu ? Koju svjecicu staviti uz ovaj kit ?Hvala unaprijed.
e taj 5 je za ulje,a ove 2 ne moraš koristiti,ja nekoristim niti jednu od ta 3 pipka
Citat: Mikac21 - 30 Studeni, 2012, 01:05:44e taj 5 je za ulje,a ove 2 ne moraš koristiti,ja nekoristim niti jednu od ta 3 pipkaznaci smiju ovako ostati, ne moram ih zacepiti ?
..ne treba začepit ta dva jednaka,ali ako baš želi(što nema smisla)može ih začepit...
A nista onda, neka stoji ovako. Nego, ima li ko prijedlog na kom zubu iglu da probam ? A12 igla...
Pozdravljam, na aprili minarelli LC 1997, godište mi je malossi sport 70 sa 17,5 dellorto karbom, koja sviječica najpaše, i da li bi bio nekakav rezultat ako stavim ovu bombinu https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Aprilia/SR-50-Stealth/Ignition/Ignition-Coils/AMFRSPULE2T-Ignition-Coil-Motoforce-Racing.html
kako ti je ta kada je to dugi navoj ??i da li je ista sviječica BR9HS i BR9HS-10 ...