Tehnički kutak > Styling skutera

"Problem" sa elektronikom (električari, upomoć)

<< < (10/10)

DJ RUNNER RACE:
...evo, da ne otvaram novu temu zanima me da li je ista struja na Runneru SP, VX-u ili na VXR-u...zanima me to radi xenon svjetala...vidim da je andro stavio xenon na svog VX, pa me zanima da li bi to šljakalo na mom....

mrcina:
a zakaj ne

Benjamin:
VX i VXR imaju istu struju...SP ima drugaciju..ima slican princip ko i 50ccm..samo puno uvecano....VX/R imaju kompjutere i kod kljuca...

Uglanvom kaj  se tice xenona radi ce na SP...

Xenon radi na svim motorima...bar tako pretpostavljam jel meni do sad nije niti jedan poznat da nije radio...jedino sta dolazi u upit su neki 50ccm modeli...ali sve kaj ima svjetla na kontakt ko SP ili VX/R moze imati bez problema xenon...u tu grupu spadaju i 50ccm injection modeli..

Jedino sta ostane upitno su karb 50ccm skuteri..meni je radio xenon bumo vidli kak ce ostatku ekipi..ali mislim da nebi smiejlo biti problema...

andy:
kad smo kod svjetla na kontakt, kako bi to sredio na roxa ???
jer sad kad se upali skut tek se onda i ona, a ja bi da kad okrenem ključ odmah rade :toothy10:

Benjamin:
to je bilo vec jendo 800 puta tu po forumu....

spojis kontakt zicu znaic zicu koja da + kad das kontakt na svijetla...a onaj stari plus odnosno onu zicu kaj daje + kad raid motor smao odspojis...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju