Tehnički kutak > Styling skutera
"Problem" sa elektronikom (električari, upomoć)
veki333:
Dakle, Sachs SpeedForce 2008. godište. Problem, je u svjetlima, naime dok motor radi u leru, svjetla su mu sve slabija i slabija, kada se doda gas, svjetla se pojačaju, tako je tvornički i tako me živcira. Budući da se ne kužim baš u elektroniku (a gotovan sam u duši) da li netko zna kako bi se moglo to riješiti?!? Nekakva logika stvari mi govori da su svjetla spojena drito na dinamo (a ne na Croatiu), dok bi trebala biti na akumulator. Kako to premostiti?!? Stvarno mi ide na žifce kad stanem na semaforu, a svjetla zgledaju ko na Titanicu dok tone... :help: :sad1:
andy:
to ti je normalno kod svih... :laughing7:
spoji ih direktno na akumulator pa će stalno svijetliti isto :icon_thumright:
replcnt:
--- Citat: andy - 27 Lipanj, 2008, 11:16:07 ---to ti je normalno kod svih... :laughing7:
spoji ih direktno na akumulator pa će stalno svijetliti isto :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne!! spojiš li ih direktno na akumuljator, izvuče ti sav aku kao što je meni :dontknow:
to očito ima neki automat kao kod vxr-a da svjetle neovisno o dodavanju gasa, pa bih i ja ujedno pitao da li itko to zna, kako, šta itd...
veki333:
Eee... bravo bravo... replcnt je skužio o čemu govorim ;) Predpostavljam da treba jači dinamo... ili jači akumulator, a možda i oboje... (u nadi da sam u krivu ;) )
SlowRider:
Koliko su W prednje zarulje?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju