Ostalo > Foto, video, music...
TT Isle of Man-60 km ludosti,uzbuđenja i rizika :))
mali_becar:
strasnooo
Maurini-Tuning:
TT i MotoGP totalno drukcije stvari...Sve ovo sto je naveo drnda..Sire,sigurnije,staza je prava sto znaci da ima dosta izletnih zona.Motor je pripremljen mnogo bolje nego u TT-u itd...
Kao sto kaze mhr-team da motore u TT-u slaze 5-6 ljudi...To ima i na filmu,jedan mehanicar/tuner je masu motora slozio upravo poznatim vozacima kao sto su Guy Martin i jos neki vozaci...Cak je slagao i za sidecar masinu.Uglavnom,covjek kaze da svaki vozac kojemu je masinu slagao on,da je bio na vrhu ili blizu...
-Drnda :)
Malo kratko traje ovaj film,ali ja volim gledat' ove dokumentarce o TT-u,a opcenito i motorima i autima... (gledao sam i Britten bike story,i taj se motor utrkivao i na TT-u ako se ne varam...Ugl. ni ja nisam ostao ravnodusan kad sam vidio koliko ljudi je pomagalo Johnu Brittenu pri građenju svoga sna... I stvarno razultati su se isplatili :) )
3alfa3:
Imam dojam da u ovoj temi vecina misli kako su vozaci moto gp-a amateri koji jedva znaju krug odvozit dok su ovi sa tt genijalci.
Da se razmijemo - radi se o 2 razlicita sporta koji imaju zajednicko samo vozilo na 2 kotaca, al rec da bi vozaci sa tta na stazi bili bolji od vozaca gp-a je neozbiljno.
vozaci tta imaju par kg teza jaja od vozaca gpa, al to ne znaci da su bolji na stazi. A kako bi i mogli bit kad ne ulazu u to 100% svog vremena i milijone tudjih novaca.
Ko sto rekoh, kruske i jabuke.
Druga stvar sto je ljepse gledat tt od gpa. To nam je blize jer smo i sami na cesti, a jako malo nas na stazi.
Maurini-Tuning:
Moto Gp vozaci su po meni vrhunski. I njih volim gledati zato sto mi je Rossi najdrazi vozac inace.Mada js mislim da bi par vozaca iz GP-a mogli biti dobri i u TT-u,ali sigurno ne kao i ovi vrhunski vozaci iz TT-a... Ali kao sto alfa kaze,jabuke i kruske :)
Drnda:
neznam jesi skuzio, ali dosta vozaca TTa isprobava motore na stazama, tako da im staza nije stran pojam... to je isto kao kad netko kaze da je recimo ken block BOG, u wrc-u je dno dna jer pojma nema u usporedbi sa ostatkom, a ako pratis, vidjeti ces da svaki relly vozac zna driftati odlicno....
tako da isto to smatram odnos moto gpa i TT-a
sponzori i reklamiranja cine cuda (apple na primjer)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju