Ostalo > Foto, video, music...
TT Isle of Man-60 km ludosti,uzbuđenja i rizika :))
Maurini-Tuning:
Evo,cijeli film sa hrvatskim prijevodom :icon_thumright:
mhr-team:
--- Citat: danc00 - 27 Siječanj, 2013, 17:47:57 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Siječanj, 2013, 13:59:16 ---Oces rec da rossi tamo nebi imao sanse?
Sent from my HTC One X
--- Kraj citata ---
Nažalost ne bi, bil je on tam i rekel je da nije to za njega i da skida kapu ljudima koji to voze i da je to posve drugra stvar...tak da nema smisla uspoređivati "klasične" trkaće sa ovim ljudima koji voze TT!
Ne razmem zake govorite da je život na kocki, ni jedan od njih koji tu trku vozi vjerojatno na to ne misli...život ti je na kocki svaki dan kad sjedneš u auto ili skuter i kreneš na cestu, o tome ne razmišljaš jel?
I da slažem se da bi prije ovaj sa TT-a imal šanse u GP-u nego obratno, jer ti koji voze TT su 10x ekstremniji od ovih iz GP-a, a da bi bil prvi u nečemu moraš biti ekstreman po nečemu! Dok se bi ovi iz GP-a ja mislim ukočili na takvoj stazi.
--- Kraj citata ---
pa jel nije na kocki? najmanja greškica i nema te više... nekome iscuri malo ulja i nema te više... izleti mačka i nema te više... itd, itd...
a kad sjednem u auto ipak se poštuju neki propisi i sigurno gdje je ograničenje npr 60 se ne vozi 260...
Drnda:
puno veci rizik je voziti TT, a i puno losiji motori su u igri nego recimo u moto gp-u
ja bih ruku u vatru dao da bi Guy Martin porazio vecinu vozaca Moto GP-a da mu je samo dati par krugova da upozna stazu... i bez toga...
a to govorim jer je staza puno sira, laksi i pregledniji zavoji, nema iznenadjenja i loseg asfalta kao sto je slucaj na TT-u
ali sve je vec objasnjeno u proslim odgovorima i osobno nebih nikad vozio moto gp, najvise iz razloga sto si prevrijedan i nesmijes voziti privatno... to nikad sebi nebih dopustio
mhr-team:
--- Citat: Drnda-1 - 27 Siječanj, 2013, 23:10:11 ---puno veci rizik je voziti TT, a i puno losiji motori su u igri nego recimo u moto gp-u
ja bih ruku u vatru dao da bi Guy Martin porazio vecinu vozaca Moto GP-a da mu je samo dati par krugova da upozna stazu... i bez toga...
a to govorim jer je staza puno sira, laksi i pregledniji zavoji, nema iznenadjenja i loseg asfalta kao sto je slucaj na TT-u
ali sve je vec objasnjeno u proslim odgovorima i osobno nebih nikad vozio moto gp, najvise iz razloga sto si prevrijedan i nesmijes voziti privatno... to nikad sebi nebih dopustio
--- Kraj citata ---
slažem se u potpunosti...
motor u moto GP-u sklapa masa ljudi i najboljih mehaničara u moto svijetu, dok ove motore slažu "normalni" ljudi sa koliko toliko ograničenim sredstvima i nikada jedan ili pet ljudi ne može biti pametno kao 50-60 ljudi...
isto tako vjerujem da bi guy martin definitivno osvojio neke bodove u gp-u.... jer uvjeti u kojima on vozi i ovi u moto gp-u si isti kao kad iz golfa sjedneš u mercedesa....
Drnda:
ima i boljih od njega..ali srce i karakter njegov je nesto posebno...
kad razmislis, obicne diskove koriste, losiji ovjes dosta, pola stvari manje nego u moto gpu, a fenomenalno voze...
evo upravo sam pogledao po 2 ili 3 put closer to the edge film, svaki put pustim suzu na par dijelova koliko me dirne...
ima li slucajno koji noviji dokumentarac od ovoga, nisam ga nasao...
moja preporuka je da pogledate One man's dream: The Britten bike story... mene nije ostavio ravnodusnim, osobito u dijelu kad je tvornickog ducatia ismijao na stazi :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju