Ostalo > Foto, video, music...

TT Isle of Man-60 km ludosti,uzbuđenja i rizika :))

<< < (3/12) > >>

Maurini-Tuning:
A treba za to i treninga i prijasnjeg iskustva sa motorima kojeg ja jos nemam...Mislim na zuje i to... A treba biti i lud za nastupit' tamo pa makar i zadnji ostao :)

A i ja bi isto volio poc' gledat tu utrku,sigurno neopisiv osjecaj :D

Ako pođeš prije mene,nemoj stediti na slikanju i snimanju ;D :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Maurini-Tuning - 26 Siječanj, 2013, 21:34:09 ---...me zanima sto pokrece te vozace da voze tako... Ima njih koji padnu i prezive i odluce da je svijet utrka gotov za njih,a ima i onih jos luđih koji padnu,isto tako jedva prezive i opet se utrkivaju... Pa ima li ista luđe od ovakvih utrka? :)
--- Kraj citata ---

Pokrece ih ljubav prema tome cime se bave. Jednostavno. Ko sto je neko pasionirani sakupljac postanskih marki, tako oni vole vozit tamo.
A i picke padaju na to :)

Sent from my HTC One X

Maurini-Tuning:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Siječanj, 2013, 12:39:22 ---
--- Citat: Maurini-Tuning - 26 Siječanj, 2013, 21:34:09 ---...me zanima sto pokrece te vozace da voze tako... Ima njih koji padnu i prezive i odluce da je svijet utrka gotov za njih,a ima i onih jos luđih koji padnu,isto tako jedva prezive i opet se utrkivaju... Pa ima li ista luđe od ovakvih utrka? :)
--- Kraj citata ---

Pokrece ih ljubav prema tome cime se bave. Jednostavno. Ko sto je neko pasionirani sakupljac postanskih marki, tako oni vole vozit tamo.
A i picke padaju na to :)

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

To sam i mislio... To bi svakako trebalo poci pogledati,a i voziti kad bi se ikako moglo... Na granici svojih sposobnosti bih vozio,ali za njihove bi trebalo ostati na Manu i vjezbat' :icon_biggrin:

A znam da zenske vole adrenalin ;D ;D

Drnda:
vole one puno toga...

ako budem isao tamo moram uzeti onda u brata onaj profi aparat i  barem 64gige karticu, jer ce toga biti na bacanje hahhaha

Maurini-Tuning:
Hehe,ne stedi na slikama :icon_thumright:

Profi aparat je obvezan,nebi ih ni uhvatio sa obicnim :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju