Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox :) Mali projekat

<< < (5/6) > >>

nenad800:
dzabe prati :) svaki par dana sam kod drugara na praoni ali je takvo vrjeme sad prodjem krug i odma prljav (o tome je rjec) a skuter kada je moguce perem uvijek

nije LV ,on ima znak istisnuti znak na rezoni i na topu ima neki fenski znakic ovo nzm sta je stvarno :)

vjerovatno cu prefarbati spuh kada budem mjenjao  gumu da neskidam 2 puta bezveze

2mario2:

--- Citat: nenad800 - 11 Veljača, 2013, 18:19:43 ---dzabe prati :) svaki par dana sam kod drugara na praoni ali je takvo vrjeme sad prodjem krug i odma prljav (o tome je rjec) a skuter kada je moguce perem uvijek

nije LV ,on ima znak istisnuti znak na rezoni i na topu ima neki fenski znakic ovo nzm sta je stvarno :)

vjerovatno cu prefarbati spuh kada budem mjenjao  gumu da neskidam 2 puta bezveze

--- Kraj citata ---
ak nije LV, onda sorry na krivoj procjeni... i polakiraj spuh kak spada, ne neki fuš posao i bude to super...

nenad800:

--- Citat: 2mario2 - 11 Veljača, 2013, 18:24:25 ---
--- Citat: nenad800 - 11 Veljača, 2013, 18:19:43 ---dzabe prati :) svaki par dana sam kod drugara na praoni ali je takvo vrjeme sad prodjem krug i odma prljav (o tome je rjec) a skuter kada je moguce perem uvijek

--- Kraj citata ---
ak nije LV, onda sorry na krivoj procjeni... i polakiraj spuh kak spada, ne neki fuš posao i bude to super...

--- Kraj citata ---

trazio sam dns u ovoj prodavnici boja i lakova ali kaze covjek da mu je trenutno nestalo :) moracu negdje drugdje otici uzeti onaj crni sprej za visoke temp.  :toothy12:

nenad800:
mali update ...popravita prednja kocnica :)  :icon_thumright: samo palim gumu ko blentav sad hihii  :glasses9:

evo jedna brzinska slicica poslje voznje

boki_hawk:
Inace, one modele SB sam ja licno izradio, ja cu lijepiti na svoj, ali samo na neka mjesta, samo polako. Poskidaj ove naljepnice tipa www...it ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju