Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox :) Mali projekat
nenad800:
Pozz drugari :) Uzeo i ja sebi Rox-a konacno :headbang:
godiste -2001 preso oko 19k palcen 600e ide oko 100 po satu njegovom
setup je sljedeci :
Top Trophy
Dell'orto phbg 19 (serijski filter)
Multivar
neka no name rezona(bar je ja nisam prepoznao)
zuta centralna
planirao sam ove crvene palstike preljepiti nekom folijom carbon ili nesto tako ili sticker bomb,spuh ofarbati ,ispolirati deklo,downhil bar,pregledati sve potorsne dijelove jeli sve uredu ...karb je ociscen prije par dana i zamjenita scjevica
evo koja slicica
evo par ideja sa neta koje mi se svidjaju
ljubo46:
lijepo... ;D samo daj ga operi prvo gle koliko ima blata po bloku...i onda pofarbaj spuh jer unakazuje cijeli skut...nemogu ni ja skužit koji je spuh daj neke bolje slike al mi se čini da stoji na jednom nosaču... :icon_thumright:
zemo323:
Lijep rox.. Neb bilo lose ni ovako ga ostavit, boja zdravo izgleda :icon_thumright:
Mislim da je ovo auspuh sto se koristi za stunt, dosta je malog promjera lonac.. Takvog slicnog ima stuntoholic na aeroxu.. U njega je zx
MarinM:
uf bez uvrede ruzan je :laughing7: Ali stickerbomb je gust na skuteru,i nis nemoras krpat jer se ni ne skuzi.
nenad800:
sive maske su u uxtra stanju ,ali na crvenim je ispucao lak pa kontam uradit sticker bomb i naprjed onu resteku mozda ...spuh sam mislio farbat i presvuci top karbon folijom ,neznam da li bi se odljepila folija ? ...a za pranje bice vremena sad je takvo vrjeme kisa stalno malo se i po snjegu vozalo glupiralo :)
jel ima ko ideju kakvu za sticker bobm nekih prjedloga ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju