Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox :) Mali projekat
2mario2:
ne izgleda loše Rox, a mislim da kad završiš s radovima bude puno bolji... samo polako i bude to došlo na svoje sve... :icon_thumright:
Ridi77:
Lulica ti je jebacka :headbang: Malo sredi taj rox i bit ce jeben :hello:
tommy:
da sam na tvom mjestu ja bi ga rastavio čitavog, sve prekontroliro, opro, pofarbo što treba, ispoliro...
mogao bi bit lijep aerox na kraju, samo naprijed :icon_thumright:
stickerbomb mi se baš i ne sviđa, možda samo neki dio, neku plastiku napravit, ali ovako cijeli skuter :dontknow:
2mario2:
--- Citat: zemo323 - 26 Siječanj, 2013, 07:32:08 ---Lijep rox.. Neb bilo lose ni ovako ga ostavit, boja zdravo izgleda :icon_thumright:
Mislim da je ovo auspuh sto se koristi za stunt, dosta je malog promjera lonac.. Takvog slicnog ima stuntoholic na aeroxu.. U njega je zx
--- Kraj citata ---
meni ovaj spuh nekak vuče na TT-jca, ali nisam siguran dok ne stavi Nenad neke detaljnije slike...
nenad800:
fin je rox kad se opere samo nmg ja njega drzati u garazi,moram se vozati malo , :laughing9:
evo koja slicica
malo sam prespricao amortizer bio je sav korozirao vjerovatno ce ici drugi plinski( ako bude para)
evo slika spuha na njemu nema nikakve ozanake samo serisjki br :icon_scratch: :icon_scratch: :help:
i za kraj rox sa novim guvernalom jos ce ici ona kosa sipkica preko guvernala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju