Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Fabrizi 210 kit na FXR-u!

<< < (8/9) > >>

Domba:
Koliko znam tezina kona se okrece na tocku disku i sl ne igra istu ulogu kao tezina na skuteru... Nesto mi se mota po glavi da je 1kg na tocku jednako kao 10kg na sasiji.... Prica je bila za aute ali vise manje isto.

Sent from my LT22i using Tapatalk

Drnda:
domba tocno o tome pricam   :icon_thumright:
da to je taj omjer na autima 1:10
pralas, taj skuter ima 75-80kg i svaki kg mu je bitan, ja skuzim na skuteru kad vozim ja i frend na brzini razvrtavanja ( ne sad, nego dok je bila turpija)

steeef:
ne radi se o ukupnoj masi skutera nego o tezini i masi koju mora okrenut straznja osovina,dakle disk glavcina i felga dok je na fxru samo felga..
cista fizika.
vece je opterecenje.slicno ko da na auto 60 ks stavis umjesto 13 cola 15stice i slapurde,posfal bude tromiji.
i koi dio iz gumijevog posta nije jasan?ako treba prevest kae napisal,reci.

Drnda:
sve je jasno kao dan... nego gumy, ti si dao variti glavu pa se sjecam da su je iskrivili.. jesi poslije napravio ipak uspjesno ili nisi htio raditi one singhove zareze i one spiralne (nemogu se sjetiti tocnog naziva)

gumy:
nisam, odustao sam od tih svih kemija i uzeo novu glavu.

sinoć sam zaglibio dobrih sat i pol, dva, i stvarno lik ima i radionu i smisla za sranja.

na pm59 auspuhu je maksimalnu snagu izvukao 28ks na 10500 okretaja, a maksimalni moment na 9000, tako da sve ove priče i poštimavanja po obrtaljci na točno 8157 okretaja padaju u vodu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju