Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Fabrizi 210 kit na FXR-u!

<< < (7/9) > >>

andy:

--- Citat: eladio - 25 Siječanj, 2013, 00:20:08 ---doma sam dosao s posla , bio sam zedan pa sam napravio onako malo cedevite pa sam si to popio (cca 1,5l) , onda sam shvatio da bi trebao nesto pojest pa sam si mrknuo tri kranjske od gavrilovića onako na ulju s senfom i pola kruha (polubijeli 700g) ..i tako..

--- Kraj citata ---

Upravo sam tak ogladnioo ;D

Drnda:
ne postoji razlika u masini. eventualno koji cilindar se nalazi gilardoni 1/2 ili 2/2

Drnda:

--- Citat: pralas - 25 Siječanj, 2013, 00:24:20 ---drnda meljes gluposti,kakve veze jel 5 kg laksi fxr,apsolutno nema nikakve razlike...

navodno je razlika u blokovima(tj. u masini) i zato svaki fxr ide osjetno bolje od sp-a...

a te 2-3 kg ovjesi mačku o rep

--- Kraj citata ---
jel tebi isto trcati sa normalnim tenisicama ili sa onima od 2 kg, jel ti runner isto ide sa 15 i 18ks?
nije bas ista usporedba, ali mislim da je jasno...
da tezina nije bitna, na dragu se nebi natjecali skuteri sa svim glupostima skinutima, otipilanima, izbusenim plastikama i ramom...

pralas:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Siječanj, 2013, 01:06:31 ---
--- Citat: pralas - 25 Siječanj, 2013, 00:24:20 ---drnda meljes gluposti,kakve veze jel 5 kg laksi fxr,apsolutno nema nikakve razlike...

navodno je razlika u blokovima(tj. u masini) i zato svaki fxr ide osjetno bolje od sp-a...

a te 2-3 kg ovjesi mačku o rep

--- Kraj citata ---
jel tebi isto trcati sa normalnim tenisicama ili sa onima od 2 kg, jel ti runner isto ide sa 15 i 18ks?
nije bas ista usporedba, ali mislim da je jasno...
da tezina nije bitna, na dragu se nebi natjecali skuteri sa svim glupostima skinutima, otipilanima, izbusenim plastikama i ramom...

--- Kraj citata ---
ne moze 2 kg imati nikakv utjecaj daj shvati,ja kontam na sta ti mislis ali za to je potrebna dosta veca razlika u težini da bi se primjetilo..

znam da sam sa Kizom pričo,i navodno ima neka caka u masini,al da ga jebes ne mogu se sjetiti o cem se točno radi....

EdoSP:
valjda ce kiza konacno prosvijetliti i nas ostale  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju