Ostalo > Razne offtopic teme :)
eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije
mic:
E to me zanimalo, hvala na objašnjenju :icon_thumright: Ovo su korisne informacije za nas koje vozimo Mine Ac, a izbjegavamo biti ošišana ovca.
Vidio sam na motorx-u ima meteorovih klipova u raznim dimenzijama za 30e, a to je i više nego dobra cijena. Ispada da za nekih 55e dobiješ kit jači od drevana koji je 100e.
Vidio sam da također ima meteora sa jednom karikom. To bi bilo fora probati čisto iz zajebancije, možda bi fino radilo.
zvonkec92:
Bome da, jedna karika bi igrala na nekom cilindru koji je prethodno bio dariu007 u rukama, za sve stock cilindre 2 karike skroz oke :D
Velim, ja u sljedecoj turi uzimam meteora i u kombinaciji sa ovim kina cilindrom i jasil klipnjacom bude islo na onaj drugi rally, tj ćaletov rally
Nabacas si par stvari u kosaricu platis tih 15€ dostave i svejedno si ustedio naspram cijena kod frizera koji na njuskalu imaju multivar za 580kn a kad dodes u ducan rade se grbavi da je 600 i da su dobavljaci digli cijene pa ona s njuskala vise ne vrijedi. Standardna navlakusa da dodes u ducan a kad si vec doso i kupio bus da nisi badave dolazio ali zvonkec ce za svoje novce kupiti gdje njemu pase... Nema mi goreg nego kad dodem negdje nebitno koji ducan i kazem prodavacu jbt pa skupo ti je to tam i tam ima jeftinije potpuno ista stvar iste marke a on se nafunji, a jebatebog pa ode ja tam di se nebudu funjili na mene.
challenbeen:
Sjeti se i mene kad budete naručivali, možda i ja što god naručimmm :icon_thumright:
zvonkec92:
Narudba bude kroz tjedan dva pa imas vremena prolistat cijelu stranicu i ubacit se ak ti kaj treba, moram i ja veceras jos popisat sitnice neke kaj mi trebaju za GY6
mic:
--- Citat: zvonkec92 - 18 Svibanj, 2021, 13:26:55 ---Bome da, jedna karika bi igrala na nekom cilindru koji je prethodno bio dariu007 u rukama, za sve stock cilindre 2 karike skroz oke :D
Velim, ja u sljedecoj turi uzimam meteora i u kombinaciji sa ovim kina cilindrom i jasil klipnjacom bude islo na onaj drugi rally, tj ćaletov rally
--- Kraj citata ---
Bilo bi fora probati ubaciti klip sa jednom karikom. Jedino što vidim da je taj Meteorov klip jednak klipu za Malossi sport tj. ima samo jedan veliki otvor na usisnoj strani umjesto dva otvora. Ne znam sad bi li se to poklapalo sa tim kineskim gusanim cilindrom. Pretpostavljam da to ne bi igralo toliku ulogu.
Jedino što još ostaje nepoznanica kod tog kineskog cilindra je kvaliteta ljeva tj materijala. Pitanje je je li materijal lošiji, bolji ili jednako dobar kao drevo i ostali gus cilindri poznatijih marki. ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju