Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (177/216) > >>

zvonkec92:
Fascinantan mi je ovaj nikasil kit 72cc za batinu za 25€, kvaliteta izrade i sama obrada je na zavidnom nivou, nesmijem samo puno hvalit te jeftine dijelove jer je to pojedinim trgovcima koji snimaju prilike di ce se isciganit odlican feedback pa ce znat koji od najjeftinijih dijelova treba narucit i preprodat za 24x skuplje. Extremno mi je drago kaj sam za sada barem malom broju kupaca otvorio oci i ukazao na ogromne marze koje im nije sila placat pa eto u svakoj narudbi svako si nade nekih zanimljivosti kojih uzmemo jer trgovci najvise i zaraduju na najjeftinijim djelovima. Npr set kineskih rolica kupe za 10kn a prodaju za 60-70 dok npr malossieve nemru kupit za 10kn pa prodat za 6x vise

PchelaUbica:
Mrale to je to.  Nema više šišanja. Dok čekamo ovu zadnju posiljku ja cu slozit popis pa da narucimo opet . Ssmo da ne uzimamo kod ovih nasih lihvara. Ajmoo 🤝💪👌🤘

zvonkec92:
Mrale samo ti biljezi u teku part numbere pa cemo uskoro opet neku naruđbu poslat

mic:
Zvonkec, je li ono na slikama neki gus cilindar za minu? Dolazi li sa klipom? Koja je cijena u pitanju?

zvonkec92:
Da da gus, dolazi kompletan sa svime samo klip i dihtunge nisam slikao... To je inace cilindar koji se u domacim trgovinama prodaje po 350-370-400kn a na motor-xu za 24€ i zaljepi za 10min. Problem je jedino i iskljucivo u nekvalitetnom klipu koji je obavezno zamjeniti meteorovim ili asso ili bilo kojim kvalitetnijim. Sami cilindar ima jebenu portmapu, ispuh 26mm i dosta je jaci od dr eva ili malossi sporta. Ovo je zapravo isti Motoforce sport kakav sam imao prije puno godina a isao je nemjerljivo bolje od socijalnog dreva. Razlika izmedu dreva i kineza je samo u klipu, oba cilindra imaju grubu zavrsnu obradu, na oba cilindra treba zagladit rubove kanala da karika ne zapne. Eh sad masi se neda zajebavat sa tim pa trazit posebno drugi klip bla bla jednostavnije je kupit dreva i tu se slazem ALI ja nebi bio ja da ne gledam kak cu se sciganit kao i nasi trgovci da prodem jeftinije i da dobijem vise za manje pa sam uzeo taj kit za 24€ i jos cu si u sljedecoj turi uzeti meteorov klip za 30-ak eura i za manje nego sto kosta drevo imam jaci kit :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju