Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (69/216) > >>

formoz:

--- Citat: neckheneck - 05 Listopad, 2014, 00:04:41 ---Jel se bilo kome promjenila stranica kada klikneš na "my ebay"?
 Tamo gdje su stvari koje si kupio....
Prije nekoliko dana mi se to promjenilo, vise nemam opciju da klikneš rubriku "awaiting feedback" pa da ti izbaci samo stvari/prodavače kojima nisam ostavio feedback i sl. kaj je već tamo bilo.
To mi se već jednom dogodilo na dva tri dana i opet se vratilo sve u normalu, no sada to traje već preko tjedan dana.
Na vrhu naručenih stvari imam opciju "Not hidden" i "Hidden", uopće ne kužim svrhu toga... Sve stvari su mi poredane u jedan dugačak red, slabo mi je to organizirano i nepregledno, teže se snalazim itd.
Taj nekakav redizajn kaj sada imam mi je lošije kvalitete za razliku od prije kak sam imao. Jeste da je to sve stvar navike, ali općenito gledajući prije su naručene stvari bile bolje organizirane i preglednije...
Googlo sam po netu jel postoji nekakva opcija da vratim kak je to prije izgledalo, no bez uspjeha  :-[

Teže mi je to sve držati pod kontrolom pošto mjesečno naručujem minimalno 10 stvari. xD

--- Kraj citata ---
i jos ne mozes vidjeti ono sta je placeno, sta je refundirano i slicno, uzas zivi. ono do sada mi je bilo mnogo bolje

zvonkec92:

--- Citat: formoz - 06 Listopad, 2014, 00:43:48 ---
--- Citat: neckheneck - 05 Listopad, 2014, 00:04:41 ---Jel se bilo kome promjenila stranica kada klikneš na "my ebay"?
Prije nekoliko dana mi se to promjenilo, vise nemam opciju da klikneš rubriku "awaiting feedback" pa da ti izbaci samo stvari/prodavače kojima nisam ostavio feedback i sl. kaj je već tamo bilo.
To mi se već jednom dogodilo na dva tri dana i opet se vratilo sve u normalu, no sada to traje već preko tjedan dana.
Na vrhu naručenih stvari imam opciju "Not hidden" i "Hidden", uopće ne kužim svrhu toga... Sve stvari su mi poredane u jedan dugačak red, slabo mi je to organizirano i nepregledno, teže se snalazim itd.
Taj nekakav redizajn kaj sada imam mi je lošije kvalitete za razliku od prije kak sam imao. Jeste da je to sve stvar navike, ali općenito gledajući prije su naručene stvari bile bolje organizirane i preglednije...
Googlo sam po netu jel postoji nekakva opcija da vratim kak je to prije izgledalo, no bez uspjeha  :-[

Teže mi je to sve držati pod kontrolom pošto mjesečno naručujem minimalno 10 stvari. xD

--- Kraj citata ---
i jos ne mozes vidjeti ono sta je placeno, sta je refundirano i slicno, uzas zivi. ono do sada mi je bilo mnogo bolje

--- Kraj citata ---
s'te vas 2 čoravi ili  :icon_scratch: 

stisnes samo na tu brojku u zagradi i eto ti to kaj trazis

Ivan46:
imam pitanje,jel mogu na svoj paypal racun,prijaviti jos jednu karticu,takoder me to zanima i za ebay racun.

jer ovu koju trenutno imam je tekuci racun,pa mi uzima mjesecno 7kn za odrzavanje racuna,pa sam mislio otvoriti si ziro racun,on je besplatan,savsrsen za paypal i ebay.

andy:
Mozes

neckheneck:

--- Citat: zvonkec92 - 06 Listopad, 2014, 08:32:15 ---
--- Citat: formoz - 06 Listopad, 2014, 00:43:48 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
s'te vas 2 čoravi ili  :icon_scratch: 

stisnes samo na tu brojku u zagradi i eto ti to kaj trazis

--- Kraj citata ---

Ja sam vise istraživao kako vratit stari dizajn. Nadalje, ja toga nemam kada kliknem na my ebay. Al sam SLUČAJNO skužio kako doći do toga. moram sa mišom doći na activity i zatim kliknuti na summary.  :angry7: I sada kada kliknem na tu zagradu kako si rekao, prvi stupac mi izbaci samo pakete koje mi nisu stigli i koje mi je ebay vratio novce. Ispod tog stupca je drugi stupac sa stvarima kojima nisam ostavio feedback. Kaj mene boli grana za stvari koje sam već rješio sa ebayom, ak sam kliknuo na Awaiting feedback, očekujem da mi samo to izbaci  ;D Jesu ga zakomplicirali sunce im kalajsano  ;D
Bez obzira na to, stari dizajn mi je bolji i da mogu vratio bi se na njega  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju