Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (68/216) > >>

Corector:

--- Citat: Jole.ri - 01 Listopad, 2014, 20:34:02 ---
--- Citat: Corector - 01 Listopad, 2014, 17:46:05 ---Ima netko iskustva s moto rukavicama, neke za malo hladnije dane?

ovak nes http://www.ebay.com/itm/Motocross-Motorcycle-Cycling-FOX-Racing-2014-Bomber-S-Gloves-G21-Black-Sz-M-L-XL-/251416937607?pt=AU_Clothing_Merchandise_Media&var=&hash=item3a899e0487&vxp=mtr

--- Kraj citata ---

ja sam imao bas te,to su ajmo rec proljetne rukavice.
nisu lose,ali daleko od toga da su za zimu.
ja sam ih i manje platio nego na tom linku.

--- Kraj citata ---

Hvala

anabellas:
Sad ce vam popusti dobri za mjesec dana. Pa bum i ja rukavice pikiro

Ivan46:
evo rijesio sam,cod mi je prihvacen.

i dobio sam poruku preko paypala,da mi je vraceno onih 1.95$, pise mi sada paypal balance: 1.95$.

zanima me sa desne strane ima,Notifications i ispod toga mi pise,ovo Policy Updates,pa me zanima da klinkenm na to ili da nista nediram.

i na email sam dobio ovu poruku.

Congratulations! Your withdrawal limit has now been lifted. You can now withdraw unlimited funds from your PayPal account.

Please keep in mind that there is a minimum withdrawal amount. For more information, go to

To withdraw funds, log in to your account, go to the "Withdraw" subtab of the "My Account" tab and follow the instructions.

i odem ja na taj withdraw,i tamo imam ove dvije stvari na koje mogu kliknuti.

Withdraw payments to my Visa card issued in Croatia   5-7 business days   $5.00 USD
Withdraw payments to my bank account in the U.S.   3-4 business days   None

pa me znaima sta cu sa time,jer se nekuzim u to pa nezelim da nesto pogrijesim.

a sada se odo regati na ebay,pa da i to rijesim.

ivano_007:
Kad ti netko nešto plaća putem Paypala, taj iznos će ti sist na karticu 1. u mjesecu. A ako oćeš da sidne za 5-7 dana onda moraš platit tih 5 bucks.

Ne diraj ništa, samo kupuj na ebayu. Registriraj se na aliexpres, sa ebaya više ništa ne naručujem.

neckheneck:
Jel se bilo kome promjenila stranica kada klikneš na "my ebay"?
 Tamo gdje su stvari koje si kupio....
Prije nekoliko dana mi se to promjenilo, vise nemam opciju da klikneš rubriku "awaiting feedback" pa da ti izbaci samo stvari/prodavače kojima nisam ostavio feedback i sl. kaj je već tamo bilo.
To mi se već jednom dogodilo na dva tri dana i opet se vratilo sve u normalu, no sada to traje već preko tjedan dana.
Na vrhu naručenih stvari imam opciju "Not hidden" i "Hidden", uopće ne kužim svrhu toga... Sve stvari su mi poredane u jedan dugačak red, slabo mi je to organizirano i nepregledno, teže se snalazim itd.
Taj nekakav redizajn kaj sada imam mi je lošije kvalitete za razliku od prije kak sam imao. Jeste da je to sve stvar navike, ali općenito gledajući prije su naručene stvari bile bolje organizirane i preglednije...
Googlo sam po netu jel postoji nekakva opcija da vratim kak je to prije izgledalo, no bez uspjeha  :-[

Teže mi je to sve držati pod kontrolom pošto mjesečno naručujem minimalno 10 stvari. xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju