Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (208/216) > >>

PchelaUbica:
Nebitno sta. Covjek radi sve. Ako treba obrade cilindra takoder. Honovanje , busenje itd.
Sve imas u piaggio servisu. Naruci tamo i teraj dalje. Na scooter atrack pod original znaju isto utrpat svasta

challenbeen:

--- Citat: Poggiali - 30 Kolovoz, 2022, 14:04:26 ---Lezaje i semeringe imaju Lageros i Lager komerc u Zg, ne znam da li salju postom...

--- Kraj citata ---

Naravno da šalje poštom, meni uredno stižu pošiljke od lagerosa

Tomi_ZG:

--- Citat: jony b. - 30 Kolovoz, 2022, 12:59:50 ---...

--- Kraj citata ---
Znači kod Piaggia je ovo sveto pismo,sad ak ti inzistiraš da bude baš sa SA onda napravi kak hoćeš,samo nećeš se dugoročno usrećit

Lageri radilice samo i jedino NTN Japan(NE Tajvan) i Koyo Japan,semerinzi radilice Corteco smeđi,igličasti na klipu original,dihtunzi glave i cilindra original,vodena original + stavit plavi Corteco semering,mada se meni KOK iz pakiranja pokazao dobar,to ti je uglavnom to

Kaj se tiče radilice nisam pametan,mene je posralo pa ovakvu vozim već 60 hiljada,neko nema sreće pa mu ona od 150-200 eura ne traje dugo

Skutermoto Zagreb(Global plus) ti drži original dijelove,a Lageros Velika Gorica lagere i semeringe,šalju poštom

jony b.:
Hvala, kad dođem doma, rastavim i vidim točno stanje pa odlučim, ali vjerojatno bi išao na kvalitetniju varijantu. Pošaljem upit Anđelku za dijelove!

dario007:
Iz iskustva Athena set dihtunga je odlican,vec nekoliko generalki je odrađeno s njim i nikad problema.Drze ih skuterdijelovi,cijena u pola od originala.
Koyo je nesto jeftiniji od NTNa,a jednako dobar,nikad sa nijednim nisam imao problem,tako da slobodno njih.
Ostalo ti je Tomi napisao...
Poslikaj kad raskopas,pa cemo te savjetovati i dati neke smjernice sto i kako da napravis...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju