Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (207/216) > >>

jony b.:
Pa nekako me pati (jer sam maler inače u životu) da će se sasut brzo nakon izmjene ležajeva. A Boga mi u mom šoru nez ko bi mogao centrirati radilicu. Prilikom okretanja magneta ima cca 1-2mm lufta po osi okretanja kao što se vidi na videu, neki kažu da mora bit, a mene strah toga lufta, ležaji radilice nemaju lufta po x i y osi, a nešto lupa jbg....

Poggiali:
gledao sam taj video, ako ima tako luft, to moze bit lezaj na klipnjaci, da je na radilici, onda bi radilica imala lufta gore dole levo desno...
Drugo, posto ja ne cujem najbolje, moze bit i da ti je losa vodena, to ces znati kad rastavis... Pocni skidati jer i onako se nije pametno voziti sad....Ako vidis da je bas donji lager na klipnjaci otisao, onda gledaj novu radilicu jer ga treba prepresati i moguce da je napravio neku stetu...ako je gornji, taj se ionako mijenja lagano...

Ova rms ne vjerujem da je bolja od piaggio radilice, a sad, ako netko zna neka se javi za centriranje... Mislim, ti mozes kupit novu radilicu i da nije u cent u centru, bilo je i takvih iskustava.... a ako pak uzmes radilicu sa punim polutkama 99% ce ti se pojavit fine vibracije, al ta ti ni netreba za 50cc, to samo za 70...

PchelaUbica:
Donesi radilicu u pž, nisi daleko od mene. A i prolazis tu sigurno .Dat cu ti broj od covjeka.
A sto se tice dijelova, sve uzmi original. Lezajeve kvalitetne npr koyo. I semeringe corteco.  Slozi i peglaj dalje

jony b.:
Hvala. Za radilicu i čovjeka misliš na centriranje ili uprešavanje novog donjeg ležaja klipnjače? A ove ležaje i semeringe nisam našao na SA.

Poggiali:
Lezaje i semeringe imaju Lageros i Lager komerc u Zg, ne znam da li salju postom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju