Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (202/216) > >>

SX:

--- Citat: PchelaUbica - 13 Listopad, 2021, 23:19:18 ---Evo prije dva tri tjedna napravio 3 narudzbe.
Odem provjerit tracking. Pise narudzbe su objedinjene.
Mađarski ili nizozemski tracking.
 Jucer dosle sve tri zapakirane u 1 paket. Nitko nista nije pitao za naplatit.
Pdv se placa odmah pri kupnji i to je naznaceno na aliju od sada.

Moguce je da ces dobit samo kontrolni pregled od poste 18kn . Ali eto ne mora ni biti.

Koliko mi se cini da je ovo sada jos bolje . Pogotovo za narudzbe iznad 160 kn . Za koje smo prije placali dodatne preglede od carine.  Sada platis pdv u toj cijeni na aliju. I nrma carine.  Moguce jedino taj pregled u posti.

--- Kraj citata ---

Ja sam narucio 2017. iz Italije fotoaparat i jednako tako nisam ništa u Hr platio. PDV je placen u Italiji zajedno s cijenom od nekih 7000 kn za nov uređaj. Dakle ista je stvar kao i sada za EU se ne placa PDV, odnosno jednom se plati i to je to.
 Za ostale zemlje npr. UK, Svicarska, S.A.D. Kina.... sad se placa PDV i za ispod 160 kn što je prije bilo oslobodeno, nekad bi se znalo dogoditi da i stvari skuplje od 160 prođu "ispod radara" i stignu bez dodatne naplate na kucnu adresu. Al sad su osim PDV-a nabili i tu harac naknadu pa ako se uzme stvar od npr 20 KN ispadne skuplje s tim nametom i PDV-om no šta je placena....

NightWalker:
Da probudimo malo temu jer zadnjih nekoliko pošiljka relativno brzo došlo i nema carine jer sve ide preko mađarske, netko kupio kakve rukavice za zimu/jesen? Vidim ima ih tona na ali pa reko ako ima tko iz prve ruke da javi

challenbeen:

--- Citat: NightWalker - 08 Veljača, 2022, 10:54:22 ---netko kupio kakve rukavice za zimu/jesen? Vidim ima ih tona na ali pa reko ako ima tko iz prve ruke da javi

--- Kraj citata ---

Kupio sam broj 12, bilo je i 13 i 14 u trenutnu naručivanja, inače nosim broj 12, ali su pretijesne, kao svake rukavice, trebaju vremena da se prilagode rukama. Preporučam svakako broj veći ako uzimaš, najeftinije su na Novema-nova i uzeo sam ih samo da imam zimske rukavice, jer sa ljetnima prehladno. Vozio sam V-Stroma, SP180, Powera, GS1200A sa ovim rukavicama od kad su u mene (18.01.2022) i prezadovoljan sam za ovu cijenu.

https://novema-nova.hr/artikl/modeka-rukavice-freeze-evo

Poggiali:
Jel probao netko ove Oxford Spartan rukavice?  Jel vrede 200kn? Za nekog tko ce ih obuc max 15 puta godisnje... na cca 2 sata

https://www.oxfordproducts.com/motorcycle/brands/oxford/rider_wear/gloves/spartan_gloves_black/

Inace su me zadivile one iz lidla, ali ih nema odavno, bile su nekih 170kn, kupio ih bzvz i sad ih vozim vec 4 godine i ok su stvarno..

NightWalker:
A ovako nešto? https://www.aliexpress.com/item/1005003521738523.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.b7f35783stttHq&algo_pvid=fbaadaa7-ec9a-4fa5-8f89-5498b22ec79f&algo_exp_id=fbaadaa7-ec9a-4fa5-8f89-5498b22ec79f-0&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000026157636597%22%7D&pdp_pi=-1%3B13.43%3B-1%3B272%40salePrice%3BEUR%3Bsearch-mainSearch

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju