Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (201/216) > >>

Corector:
Nemojte tako obezvrijedjivati rad, ovisi za koga radis i koliko ti uzima.  :happy3:
Da je s trgovinom najlakse bacit drkicu poslije odradjene trampe, bogami cak i jest, kad samo proslijedis s provizijim uz razradjen sistem rada.

Infernus:
Pozdrav, nisam u zadnje vrijeme niš naručivao s ebaya ili aliexpressa. Na sve se sad plaća pdv (25%) i još neka naknada od pošte, kolko ta naknada obično iznosi?

challenbeen:
meni danas došlo iz kine paket vrijedan 300 kn, ni lipe mi nitko nije naplatio... nije prvi paket ove godine da mi se to desilo

PchelaUbica:
Evo prije dva tri tjedna napravio 3 narudzbe.
Odem provjerit tracking. Pise narudzbe su objedinjene.
Mađarski ili nizozemski tracking.
 Jucer dosle sve tri zapakirane u 1 paket. Nitko nista nije pitao za naplatit.
Pdv se placa odmah pri kupnji i to je naznaceno na aliju od sada.

Moguce je da ces dobit samo kontrolni pregled od poste 18kn . Ali eto ne mora ni biti.

Koliko mi se cini da je ovo sada jos bolje . Pogotovo za narudzbe iznad 160 kn . Za koje smo prije placali dodatne preglede od carine.  Sada platis pdv u toj cijeni na aliju. I nrma carine.  Moguce jedino taj pregled u posti.

SX:
Meni je stiglo iz Kine (small package) antena za auto koju sam platio 54Kn (PayPal) plus 28 kn poštaru, za PDV i tu novokomponiranu pristojbu carini, ne znam ni ja šta.... Uglavnom u slucaju ovakvih sitnica iz Kine se baš i ne isplati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju