Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina novog skutera - POMAGAJTE !!!
Doomsday:
Aj Šugi, oladi malo... :laughing7:
Lipo san na kraju reka da su sva 3 više nego OK...
Aj reci ti meni, zašto ne Yamaha...?
Ja još uvik najviše virujen u QC od japanaca, agregati cu im više nego dobri, a i definitivno ima najveća kola... :jerk:
Sugar:
ne mozemo ovdje rasparavljati o kvaliteti yamahe,gilere,piaggia jer su to sve vrhunski motori!
samo je pitanje oces li naletiti na nekog sa manom ili ne,mozemo samo raspravljati o performancama i izgledu!zato sam stavio link na sve modele koje on oce i neka si usporedi i odluci
filiplatinovicz:
No krasna konfuzija....
Sva tri maxi skutera su odlična. No i Yamaha i X8 su univerzalniji u smislu dužih putovanja. Nexus ima sportski štih nešto je vižlastiji i po mom je sudu najprimjereniji za grad i navedene male distance. Ako ne prevoziš puno prtljage, definitivno glasam za nexus, pod čije sjedalo isto dosta stane...
vozio sam i x8 i apriliju atlantic 250 i nexus 250 dovoljno km. yamahu nisam, ali točno znam o čemu govorim...
naravno, najbolje je da ih razgledaš u živo, proučiš teh. i druge osobine pa da sam odlučiš. Ti ćeš ga na poslijetku i voziti! :icon_thumright:
inače, nema razloga za isprike... tu smo da pomognemo koliko mozemo jedan drugom... a to koliko ces Ti voziti km godišnje, doista nije bitno. ako si želiš priuštiti takav skuter, samo naprijed... možda ipak poželiš s njime i dalje. opet, gilera je u tome jako dobra i od svih navedenih je najživahnija...
Sugar:
pa to i velim!
treba ih sve pogledati,usporediti specifikacije i ne zamari se kvalitetom jer nije upitna
eladio:
ja bi xcitinga :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju