Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina novog skutera - POMAGAJTE !!!
IZd:
:toothy9:
Ode prvih 220 Km. Osjećaj: Extra Super. Skuter mi je fenomenalan. Nisam pogriješio kada sam ga odabrao. Prezadovoljan sam do sada. Kada napravim malo više kilometara (1.000) napisat ću svoje dojmove za sve one koji razmišljaju o ovom skuteru...
Sada mi se javljaju problemi druge vrste: OPREMA. Do sada sam imao samo kacigu i bubrežnjak, a sada postaje malo hladno...Moram nabaviti nekakve termo majice i hlače, te jaknu i "grijač vrata" (potkapa ili sl.) ako se mislim voziti (a mislim!) prosinac, siječanj i veljaču...Da ne spominjem duže relacije. :icon_scratch:
Doomsday:
Pogledaj malo ovo:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=777.msg14121#msg14121
A za potkape, termo podmajice i podhlače i ostale pod-pi*darije :icon_biggrin: , pogledaj ovde:
http://www.magnetix.hr/oxford_odjeca.htm
Uz iskaznicu našeg foruma, u magnetixa imaš i popust, za detalje upitaj djedicu... :icon_thumright:
mrcina:
tako je,ali u motormanije ti je zaštita za vrat od motogp-a redovna cijena 85kn a sad če imati na akciji.
ja sutra idem po dva komada.
StreetRunner:
Što se tiče opreme,ti si vidim u Zadru.Otiđi lipo u Split u trgovinu Moto Šago,nalazi ti se u Vukovarskoj ulici.
Prodaju ti poznatu švicarsku opremu IXS a sada ti je trenutno 20% popusta na svu moto opremu do kraja ovog mjeseca
filiplatinovicz:
zaviri malo u naš podforum koji se bavi opremom...
eto danas sam iz slav broda do zagreba vozio u doslovno svoj svojoj opremi... i nije mi bilo ni najmanje neugodno, iako je lijevala kiša...
Oprema: Flip-up kaciga Nitro, windstoper 'čarapa' za vrat Oxford, izvrsna, 100% nepromočiva jakna s podstavom Nitro, bubrežnjak, kožne rukavice Hit air, windstoper podrukavice Oxford, windstoper duge gače Oxford, plastične nadhlače ... uz to: majica, košulja, vesta, gaće, traperice, čarape, gojzerice Alpina.... i to je to.
iskustva: trebam antifog spray za naočale, antifog vizir za kacigu, nepromočice rukavice... možda i windstoper majicu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju